spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

”Primului interviu din detenţie” dat de Gigi Becali nu a fost aprobat de conducerea Penitenciarului

- Advertisement -

Finanțatorul Stelei nu a avut acceptul pentru a acorda un interviu postului România TV. Convorbirea telefonică a fost înregistrată cu acordul deținutului.

”A fost vorba de o convorbire telefonică particulară. Conducerea penitenciarului Poarta Albă nu a dat aprobare pentru realizarea acelui interviu. Am primit mai multe solicitări în acest sens însă, de fiecare dată, am refuzat și am motivat aceste decizii”, a declarat pentru ”Evenimentul zilei”, Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă. El a explicat că, din moment ce deținutul își dă acordul pentru a fi inregistrat, el poate discuta cu oricine și poate susține orice la telefon. Conform regulamentului, orice condamnat are dreptul să apeleze 10 numere de telefon pe lună, în limita  a 30 de minute fiecare.

Șuetă la telefon

În acest ”interviu”, finanţatorul Stelei l-a rugat pe şeful statului să îi acorde o audienţă, pentru a-i spune „ce se întâmplă în puşcăriile din România”. „Nu te educi la puşcărie. (…) Ce e în puşcăriile din România este inadmisibil”, a explicat Becali. Gigi Becali a mai declarat că se simte batjocorit prin faptul că nu i s-a permis să stea cu familia atât cât îi dă dreptul legea. Becali s-a referit şi la problemele sale de sănătate, dar şi la regimul deschis al pedepsei sale. „Doctorul spune că trebuie să fiu operat, altfel nu pot face puşcărie. Cui să fac eu rău sub pază şi de ce? La regimul meu, regim deschis, poţi să pleci singur şi la teatru, liber fără pază. Dacă eu mă pot duce la doctor fără pază, cum spune legea, cum să mă operez cu pază? Respectaţi legea”, a declarat el.

Uită de politică, nu și de fotbal

Finanţatorul Stelei a mai spus că nu se va mai implica niciodată în politică, iar de fotbal se va ocupa „numai pentru a face bani”. ”Interviul” cu Gigi Becali a fost difuzat după ce preşedintele Traian Băsescu a declarat, cu o zi înainte, că până acum nu a avut motive să acorde nicio graţiere în actualul mandat, menţionând că va reflecta de la caz la caz şi că preşedintele poate face mult rău justiţiei prin abuzul de graţieri.

Citiţi mai mult: ”Primului interviu din detenţie” dat de Gigi Becali nu a fost aprobat de conducerea Penitenciarului – Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/primului-interviu-din-detentie-dat-de-gigi-becali-nu-a-fost-aprobat-de-conducerea-penit-1086782.html#ixzz2vpFjweYo
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.