spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Traian Băsescu, după votul în cazul lui Chiţoiu: „Se confirmă că Guvernul Ponta este un guvern corupt”

- Advertisement -

Preşedintele Traian Băsescu a făcut o declaraţie despre „noul episod din Parlamentul României”, menţionând că prin votul în cazul fostului ministru de Finanţe Daniel Chiţoiu, „majoritatea parlamentară a refuzat azi, din nou, să lase justiţia liberă în condiţiile în care Parlamentul României este acuzat în raportul UE care vizează actele de corupţie”. De pe altă parte, preşedintele a făcut un apel pentru ca nouă taxă pe carburant să nu fie introdusă începând cu 1 aprilie.

„Noul episdod, cel legat de fostul ministru al Finanţelor, domnul Chiţoiu, este o confirmare că ceea ce s-a înscris în raportul MCV, dar şi în cel cu privire la corupţia din UE este adevărat”, a spus şeful statului.

Potrivit lui Băsescu, se confirmă că Guvernul Ponta este unul corupt.

„Facem eforturi uriaşe să deschidem porţile Schengen, pentru populaţie. Parlamentarilor din majoritatea parlamentară nu le pasă”, a spus Băsescu.

Camera Deputaţilor a respins, marţi, prin vot secret, cererea privind încuviinţarea urmăririi penale a lui Daniel Chiţoiu. Au votat împotriva solicitării de începere a urmării penale 248 de deputaţi, iar în favoarea cererii s-au înregistrat 108 voturi. De asemenea, trei voturi au fost anulate.

În aceeaşi intervenţie, preşedintele Traian Băsescu a reiterat faptul că introducerea accizei la carburanţi de la 1 aprilie nu este necesară, pentru că „sunt suficienţi bani ascunşi în buget”.

gandul.info

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.