spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Parlamentarii aleg azi noul șef al Senatului. Tăriceanu, preferat de Ponta

- Advertisement -

Social-democrații se vor reuni azi în ședință pentru a decide pe cine vor susține pentru a deveni președinte al Senatului, după demisia lui Crin Antonescu din această funcție. Ulterior, la ora 16.00, și plenul Senatului se va reuni pentru a decide cine va fi noul președinte.

„O să decidem mâine, în cadrul grupului senatorial, dar eu am discutat cu mai mulți senatori și, sigur, există candidați foarte buni și candidate foarte bune în grupul senatorial al PSD. Ideea de a păstra ceea ce a stat la baza USL-ului, nu era vorba doar de un acord politic, era vorba de o concepție despre România de a avea cât mai multe forțe și gândiri politice reprezentate în conducerea țării, e valabilă. Și atunci, da, probabil că un senator PSD nu va candida la conducerea Senatului”, a  declarat ieri seară Victor Ponta.

Întrebat dacă PSD îl va susține pe Tăriceanu, el a spus: „Probabil că da”.

Pe de altă parte, preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat duminică seară că nu crede că PSD îl va susţine luni pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului. „Nu cred că PSD îl susţine mâine pentru şefia Senatului, nu ştiu dacă ar fi corect pentru PSD să facă lucrul ăsta”, a spus Dragnea, la B1 Tv.

Citiţi mai mult: Parlamentarii aleg azi noul șef al Senatului. Tăriceanu, preferat de Ponta – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/parlamentarii-aleg-azi-noul-sef-al-senatului-tariceanu-preferat-de-ponta-1086210.html#ixzz2vYJiaJgF
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.