spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Un şofer a ars de viu într-un accident pe E85 în Vrancea

- Advertisement -

O tamponare violentă între două autoturisme pe drumul european între Focşani şi comuna Garoafa a dus la decesul unui tanăr din Bacău şi rănirea gravă a şoferiţei care a provocat accidentul u totul s-a petrecut după ce conducătoarea auto nu a adpatat viteza la carosabilul umed

Imagini de coşmar pentru şoferii care au circulat pe E 85 între localităţile Focşani şi Garoafa, ieri după-amiază. Două autoturisme s-au lovit frontal, iar unul din ele a luat foc. Şoferul maşinii cuprinsă de incendiu, un Ford Fiesta, a fost prins între fiarele contorsionate şi nu a mai putut ieşi. A ars de viu în autoturism. Constantin Bogdan Popa avea 34 de ani şi era din Bacău. Poliţiştii spun că vina aparţine şoferiţei din Vrancea care se îndrepta spre Focşani şi care, la un moment dat a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un autoturism cu numere de Bucureşti care a luat foc. La volanul maşinii cu numere de Vrancea, un Chevrolet AVEO, se afla Dana Agrigoroaie, în varstă de 32 de ani, traducător autorizat în Focşani. „Pe DN 2, E 85, între localităţile Focşani şi Garoafa s-a produs un eveniment deosebit de grav, respectiv tamponarea a două autoturisme. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de carosabil umed”, spune Viorel Gheorghe, şeful Poliţiei Rutiere Vrancea. În momentul accidentului, pe şoseaua europeană ploua mărunt, lucru pe care nu l-a luat în seamă conducătoarea auto. Aceasta a pătruns pe contrasens şi a tamponat frontal maşina care mergea spre Bacău.

A murit carbonizat, după ce a rămas încarcerat

Pomperii au reuşit să o salveze doar pe femeia de 32 de ani, în timp ce şoferul băcăuan  a murit carbonizat. „La sosirea  la faţa locului s-a constatat că erau două autoturisme implicate în accidentul rutier, urmat de incendiu. S-a acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Din nefericire, în unul din autoturisme a fost identificat trupul carbonizat al unui bărbat. De asemenea s-a acţionat pentru descarcerarea unei tinere care a fost preluată şi transportată de o ambulanţă SAJ”, spune Cristina Duţă, purtătorul de cuvant al ISU Vrancea. Tanăra a fost transportată la spital în stare gravă cu politraumatisme. Medicii vranceni spun că starea şoferiţei care a provocat accidentul este foarte gravă. Aceasta are fracturi de umăr, de bazin şi de membre, dar şi traumatisme în mai multe zone ale corpului, inclusiv în zona cervicală. Chiar dacă urmează să suporte mai multe intervenţii chirugicale, femeia este conştientă. „Am reuşit să stăm de vorbă cu conducătoarea auto, dar aceasta ne-a declarat că nu-şi aduce aminte nimic din ce s-a întamplat. În urma testării cu aparatul alcooltest, alcoolemia acesteia a fost zero”, ne-a spus inspectorul principal Aurel Cristian, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Vrancea. Medicii spun că femeia a avut mare noroc că a scăpat cu viaţă, în condiţiile în care are fracturi şi traumatisme în toate zonele corpului. Şoferiţa a avut norocul să aibă puţine lovituri în zona capului.Timp de mai bine de un sfert de oră circulaţia pe E 85 a fost blocată din cauza accidentului.

Rudele îngrozite au venit la Focşani

Clipele cele mai grele au urmat la sediul poliţiei rutiere Vrancea. Familia bărbatului decedat a venit la Focşani pentru a se interesa de cele întamplate. Costel Bogdan Popa lucra la hipermarketul Metro din Bacău şi se întorcea dintr-o delegaţie la Constanţa. Culmea, şoferiţa care a provocat accidentul venea chiar de la Bacău, locul unde trebuia să ajungă victima accidentului de ieri. Rudele şoferului băcăuan au primit cu lacrimi în ochi vestea morţii acestuia. Tanărul era divorţat şi avea doi copii din prima căsătorie. Familia lui nu-şi explică cum maşina Ford Fiesta, în care se afla tanărul din Bacău şi care circula regulamentar a luat foc după impact. Şoferiţa maşinii Chevrolet s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi va răspunde penal pentru accidentul provocat. (Aurelian IVAN, Dan CHIRIAC)

Un şofer a ars de viu într-un accident pe E85,între Focşani şi Garoafa

În urmă cu puţin timp, pe drumul european E 85, între Focşani şi Garoafa, a avut loc un grav accident de circulaţie.

Două autoturisme s-au tamponat frontal. Şoferul unuia dintre ele nu a mai putut ieşi din maşină şi a ars de viu. Pompierii care au ajuns la faţa locului au reuşit să descarcereze celălalt şofer. Acesta a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Focşani. Traficul a fost blocat pe E 85 mai bine de un sfert de oră. Vom reveni cu amănunte. (A. I)

Cititi: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588801244-ultima-ora-un-sofer-a-ars-de-viu-intr-un-accident-pe-e85.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.