spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

PERICOL PUBLIC: Ce face o femeie BEATĂ la volan

- Advertisement -

Noapte agitată pentru o femeie cu Kia. S-a urcat beată la volan și a încheiat ”plimbarea” la poliție. Nu înainte de a provoca daune de multe mii de euro.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, nu a fost capabilă să ruleze  drept pe bulevardul Dragalina din Timișoara, ci a intrat două mașini parcate regulamentar.

Femeia a pierdut controlul volanului și a lovit un BMW parcat pe marginea drumului, care apoi a ricoșat într-un Fiat. În urma coliziunii, femeia, ce se afla la volanul unui Kia Cee’d, a ajuns cu mașina pe liniile de tramvai.

„Am auzit o bubuitură, am ieșit afară și atunci am văzut mașinile. Mașina era acolo în față și asta lovită. Domnii polițiști ne-au declarat că avea o alcoolemie destul de mare. (…) Mașina aceasta era deplasată pe trotuar, care mă gândesc că era parcată regulamentar și a fost lovită. Mai era o mașină pe linia de tramvai și văd că mai e și mașina aceasta lovită. De fapt sunt două, nu una”, a povestit pentru Tion.ro un bărbat care se afla în apropiere la momentul coliziunii.
Polițiștii au pus-o pe șoferiță să sufle în aparatul etilotest și au descoperit că aceasta avea o alcoolemie de 0,76 miligrame de alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au întocmit pe numele femeii dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Citiţi mai mult: PERICOL PUBLIC: Ce face o femeie BEATĂ la volan – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/pericol-public-ce-face-o-femeie-beata-la-volan-1085830.html#ixzz2vGN8txS3
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.