spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

SITUAȚIE ULUITOARE: O instituție cu UN SINGUR SPECIALIST cheltuiește 2 miliarde de lei pe SALARII!

- Advertisement -

La Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) din Botoşani, un singur om înțelege mecanismele care pun în mișcare instituția. Colegii săi încasează salarii de vis, chiar dacă nu știu exact ce ar trebui să facă.

Fostul director Dumitru Istrati, care acum activează ca inspector în instituție este singurul angajat care a absolvit al Facultatea de Cadastru şi Geodezie, scrie ziarul local Botoșăneanul. Restul angajaților sunt economişti, ingineri cu alte specializări decât profilul principal al instituţiei, jurişti, IT-işti sau persoane cu studii medii.

Directorul OCPI Botoşani, Mihai Bâlbă, spune că s-a ajuns la acestă situație după blocarea angajărilor și că ar mai fi nevoie de încă 12 specialiști:„Cei vechi, cu studii în domeniu, au ieşit la pensie şi atunci s-au eliminat şi posturile din organigramă, nu ni s-a mai dat voie să angajăm alţii în loc”.

În ianuarie 2013 cheltuiala totală a instituţiei cu salarizarea a fost de 178.556 lei, din care circa 70.000 de lei au reprezentat contribuţii la stat, iar aproape 24.000 de lei norma de hrană a angajaţilor.

Citiţi mai mult: SITUAȚIE ULUITOARE: O instituție cu UN SINGUR SPECIALIST cheltuiește 2 miliarde de lei pe SALARII! – Social > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/situatie-uluitoare-o-institutie-cu-un-singur-specialist-cheltuieste-2-miliarde-de-lei-pe-1085649.html#ixzz2vAfJK085
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.