spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

UE a decis ÎNGHEȚAREA bunurilor lui IANUKOVICI, ale fiului său și ale altor 16 oficiali

- Advertisement -

Unii membri ai UE, în special cei din Europa de Est, fa cpresiuni pentru impunerea unor sancțiuni dure, dar alții, precum Germania, ar dori mai mult accent pe mediere.

Summitul de la Bruxelles vine la o zi după negocierile la nivel înalt cu Rusia, la Paris, care s-au încheiat, însă, fără progrese semnficative.

Forțele pro-ruse controlează, efectiv, situația din Crimeea, precizează sursa citată. Situația este tensionată în această regiune, trupele ucrainene rămânând blocate în bazele lor militare.

Un emisar special al ONU în Crimeea, Robert Serry, a fost forțat să-și încheie misiunea, la scurt timp după ce a fost amenințat de bărbați înarmați pro-ruși din capitala republicii, Simferopol.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat că relațiile cu Rusia vor fi revizuite.

În același timp, ieri, la Donetsk au avut loc cioniri violente între protestatarii pro-ruși și cei pro-ucraineni, mai multe persoane fiind rănite.

Citiţi mai mult: UE a decis ÎNGHEȚAREA bunurilor lui IANUKOVICI, ale fiului său și ale altor 16 oficiali – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/uniunea-europeana-a-decis-inghetarea-bunurilor-lui-ianukovici-ale-fiului-sau-si-ale-altor-1085647.html#ixzz2vAXp0MBK
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.