spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

ȘOCANT. Maidanezii au SFÂȘIAT de vii animalele de la o FERMĂ din Galați

- Advertisement -

Un om de afaceri gălățean, care deține o fermă, a rămas într-o singură noapte fără zeci de păsări. “Lupii” sunt de fapt câinii comunitari, transformați în bestii din cauza lipsei de hrană.

Totul s-a petrecut în, Barboşi, un cartier mărginaș din Galați, înconjurat de munți de gunoi în preajma cărora își fac veacul zeci de câini fără stăpân și care au ajuns să fie spaima gospodăriilor din zonă.

Cel mai recent atac a fost la ferma de 12 hectare a unui om de afaceri. „Am făcut adrese către toate autorităţile competente. Sincer, m-am cam săturat. Nu este pentru prima dată când păţesc acest lucru. În momentul în care câinii au atacat ferma, aici nu era decât un singur angajat. Norocul meu a fost că au sărit vecinii gardul, că altfel rămâneam fără niciun animal”, a explicat proprietarul, Lucian Ştiubei, căruia maidanezii i-au sfâșiat inclusiv câinele de pază.

După mai bine de două săptămâni de la atac, cadavrele animalelor zac într-un container pentru că autoritățile refuză să le ridice.

„Am făcut cereri să vină să le ia şi să le analizeze, pentru că eu nu am de unde să ştiu dacă acei câini erau turbaţi sau nu. Sunt puternici, stau pe lângă groapa de gunoi, prin pădure, nici nu ştii de unde sar. Nu le mai este frică nici de maşini. Sar efectiv spre masca motorului „, a mai explicat fermierul.

Sursa: http://www.viata-libera.ro/eveniment/51832-galati-viata-libera-cotidian-barbosiul-salbatic-maidanezii-au-sfasiat-sute-de-animale-dintr-o-ferma-galerie-foto-atentie-imagini-socante

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.