spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Accident mortal lângă Schitul Sf. Vasile cel Mare, la Bodeşti

- Advertisement -

*Două maşini s-au izbit frontal, după ce un șofer a pătruns pe contrasens *Autorul accidentului era deja mort când au ajuns echipajele de la descarcerare, pompierii şi ambulanţele *O tânără a fost transferată, cu capul zdrobit, la Iaşi

Cel mai cumplit accident al acestui an s-a produs duminică seara, în jurul orei 22,30, la ieşirea din Dobreni spre Bodeşti, pe porţiunea dreaptă de şosea, în urma unei coliziuni frontale între două maşini. Se pare că un autoturism Ford, cu numere de Braşov, care venea dinspre Târgu Neamţ, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o Dacie Logan înmatriculată în Neamţ. În urma impactului extrem de puternic, şoferul din Ford a murit pe loc.

În câteva minute la faţa locului au ajuns două autospeciale de descarcerare de la ISU Neamţ, echipajele intervenind pentru scoaterea dintre fiare a tuturor celor cinci pasageri din ambele maşini. Pentru autorul accidentului nu s-a mai putut face nimic, el fiind declarat mort de către medici. Un echipaj SMURD şi alte trei ambulanţe de la Serviciul judeţean de Ambulanţă Neamţ au preluat, apoi, pe ceilalţi patru răniţi, dintre care şoferul Loganului, un bărbat de 48 de ani, din Piatra Neamţ, care a fost adus la spitalul judeţean cu traumatism cranio-cerebral şi fără cunoştinţă, cu contuzie pulmonară şi fracturi costale şi care a fost introdus în operaţie pe secţia chirurgie. O altă pasageră din Logan, o tânără de 21 de ani, din Slobozia, judeţul Ialomiţa, care era în stare foarte gravă, cu traumatism cranio-cerebral şi traumatism viscerocerebral, a fost transportată mai întâi la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Piatra Neamţ, dar transferată apoi la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Iaşi.

La spitalul judeţean au mai fost aduse o fată de 24 de ani, din comuna Boroaia, judeţul Suceava. Tânăra, cu traumatism cranio-facial, edem cerebral difuz şi comă de gradul II, a fost internată pe terapie intensivă. La fel şi un tânăr de 22 de ani, din Uricani, judeţul Hunedoara, a fost transportat în comă de gradul II şi III, cu traumatism toraco-pulmonar cu pneumotorax, contuzie cerebrală şi otoragie dreapta, fiind şi acesta internat pe ATI. Ieri după-amiază, amândoi erau în viaţă, conectaţi la aparate.

Conform datelor furnizate de purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Neamţ, accidentul a avut loc pe DN 15C, în afara comunei Dobreni, în jurul orei 22,30. “În urma coliziunii frontale produsă între cele două autoturisme, a rezultat decesul conducătorului auto, în vârstă de 58 de ani, rănirea gravă a celuilalt conducător auto, în vârstă de 48 de ani, şi a trei pasageri din autoturismul condus de acesta din urmă”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, poliţia continuând cercetările pentru a stabili exact împrejurările producerii acestui grav accident. Porţiunea de drum unde s-a petrecut este cunoscută pentru viteza cu care se deplasează autoturismele, cei circa 500 de metri în linie dreaptă îndemnând şoferii să calce acceleraţia, uneori peste limita maximă admisă şi fără a ţine cont de condiţiile meteorologic şi de trafic.

Cristina IORDACHE

Cititi: http://ziarulceahlaul.ro/accident-mortal-langa-schitul-sf-vasile-cel-mare-la-bodesti/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.