spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Băsescu a trimis ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală pentru Cristian David

- Advertisement -

Preşedintele Traian Băsescu a transmis azi ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, cererea de urmărire penală pentru Cristian David, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni.

Procurorii DNA au cerut ieri Preşedintelui României avizul pentru a putea demara ancheta împotriva lui Cristian David (PNL), ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni, sub aspectul infracţiunilor de abuz în serviciu sub forma participaţiei improprii, uz de fals şi fals în declaraţii.

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Georgiana Dumitrescu, mama lui David Cristian, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale. „În cauză există date şi probe din care rezultă indicii rezonabile potrivit cărora suspecta Dumitrescu Georgiana a acceptat încheierea unui antecontract de vânzare – cumpărare a unui imobil situat în oraşul Azuga, iar ulterior, a unui contract de vânzare – cumpărare încheiat în formă autentică la data de 30 august 2013, ambele cu conţinut nereal şi destinate folosirii, de către fiul său David Cristian, cu titlu de documente justificative în procedura de evaluare a averii sale, aflată pe rolul ANI, cu consecinţa exonerării acestuia de răspundere patrimonială”,se arată în comunicatul DNA.

Citiţi mai mult: Băsescu a trimis ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală pentru Cristian David – Preşedinţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/1084562.html#ixzz2uWUouefS
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.