spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Fratele fostului şef de la Poli Iaşi rămâne în arest după ce a fost prins cu droguri

- Advertisement -

Florin Ciulu, fratele fostului vicepreşedinte de la Poli Iaşi, Neculai Ciulu, este cercetat pentru trafic de droguri.

Judecătorii Tribunalului Iaşi au decis, ieri, să prelun­gească arestarea preventivă pentru încă o lună pe numele fratelului fostului vicepre­şedinte de la Poli Iaşi, Ne­culai Ciulu. Florin Ciulu este acuzat de procurorii Direcţiei de Investigare a In­fracţiunilor de Crimă Orga­nizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi de trafic de droguri după ce a fost prins în flagrant comercializând stupefiante. Ciulu se află în arest de la finele lunii trecute. „Procu­rorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimi­na­litate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi  îm­preună cu ofiţeri de po­liţie judiciară din cadrul Bri­găzii de Combatere a Cri­mina­li­tăţii Organizate Iaşi, au efectuat în data de 30 ianuarie 2014, un număr de opt percheziţii domici­liare, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi de mare risc“, au precizat re­prezentanţii DIICOT. În urma percheziţiilor, a fost ridicată cantitatea de 783 de grame de canabis. Florin Ciulu a mai fost reţinut în toamna anului 2012 într-un alt caz de trafic de droguri. El a fost condamnat în ace­laşi an la doi ani de închi­soare cu suspendare. Anche­tatorii precizau atunci că la domiciliul lui Ciulu s-au găsit 100 de grame de canabis şi suma de 140.000 de lei. De asemenea, la casa lui Ciulu au mai fost găsite şi ustensile folosite la prepa­rarea sau ambalarea stupefiantelor.

Procurorii adăugau că Florin Ciulu îşi începuse activitatea infracţională din 2011 procurându-şi stupefiantele din mai multe surse.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/fratele-fostului-sef-de-la-poli-iasi-ramane-in-arest-dupa-ce-a-fost-prins-cu-droguri–41448.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.