spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Preliminariile CE 2016: Romania în grupa cu Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord si Feroe.

- Advertisement -

Reprezentativa României va evolua în grupa F în preliminariile Campionatului European din 2016, în compania selecţionatelor Greciei, Ungariei, Finlandei, Irlandei de Nord şi Insulelor Feroe, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Nisa. Preliminariile CE 2016 vor avea loc în intervalul septembrie 2014 – octombrie 2015.
Reactii dupã tragerea la sorti:

Viorel Moldovan, fost internaţional : “Suntem la Europene! Glumeam înainte că mi-aş fi dorit o grupă cu Andorra, Feroe, San Marino, Liechtenstein şi Luxemburg ca să ne mai calificăm şi noi, dar acum m-am liniştit. Este o grupă foarte bună. Pe unguri îi ştim, am fost mai buni ca ei. Cu grecii am fost mai fraieri. Irlanda de Nord este un adversar bun, Finlanda este cu Moş Crăciun, iar Feroe cu balenele. Dacă nici acum nu mergem la turneul final, suntem fraierii fraierilor. Eu zic ca cei de la FRF, care or fi, să trimită deja în Franţa, să căutăm cazare, cantonament pentru turneul final. Îi ajut şi eu, dacă vor, dar este bine să o facem acum, pentru că este mai ieftin!”

Gicã Popescu, fost international: Mare atenţie la Finlanda şi Irlanda de Nord! E o grupă echilibrată, însă una a surprizelor. Ne avantajează totuşi tragerea la sorţi şi cred că avem capacitatea să ne calificăm. N-avem nici o scuză să nu ieşim din grupa asta!”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.