spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Philip Seymour Hoffman si-a lasat averea fostei sale partenere de viata

- Advertisement -

Actorul Philip Seymour Hoffman care a murit pe 2 februarie at cea mai mare parte a averii sale fostei lui partenere de viata, Marianne O’Donnell.

Marianne O’Donnell, cunoscuta ca Mimi, a avut o relatie cu Philip Seymour Hoffman din 1999, in urma careia au rezultat trei copii: Cooper, in varsta de 10 ani, Tallulah, in varsta de 7 ani, si Willa, in varsta de 5 ani.

Fosta partenera de viata a actorului a fost desemnata executorul testamentar al averii sale, a carei valoare exacta nu este cunoscuta.

In testamentul formulat de Hoffman in octombrie 2004, acesta a stabilit un fond fiduciar pentru Cooper, pe atunci singurul sau fiu, si a solicitat ca acesta sa fie crescut in New York, Chicago sau San Francisco. In cazul in care acest lucru nu ar fi fost posibil, actorul a prevazut in testament ca fiul sau sa viziteze aceste orase de cel putin doua ori pe an, anunta MEDIAFAX.

„Scopul acestei solicitari este acela ca fiul meu sa ia contact cu cultura, arta si arhitectura pe care le ofera aceste orase”, se spune in testament.

Detalii: http://www.9am.ro/stiri/LifeStar/254991/philip-seymour-hoffman-si-a-lasat-averea-fostei-sale-partenere-de-viata-moarte-sinucidere.html#ixzz2twRUD3C5
Follow us: @9AM on Twitter9AM.ro on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.