spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

LOVITURĂ DE TEATRU la Dubai: Simona Halep S-A RETRAS din competiţie! Reacția sportivei și verdictul medicilor

- Advertisement -

Simona Halep nu a jucat la Dubai decât un set şi două game-uri! Românca, una dintre favoritele turneului, s-a retras azi, din pricina unei accidentări, în timpul partidei cu franţuzoaica Alize Cornet.

Simona Halep, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 7, a abandonat în primul tur al turneului Premier de la Dubai, cu premii de 2 milioane de dolari, la scorul de 1-6, 1-1, al meciului disputat cu franţuzoaica Alize Cornet, locul 26 WTA. Proaspăt câştigătoare a turneului de tenis de la Doha, unde a triumfat duminică seară, Simona Halep nu a rezistat la Dubai nici două seturi.

Meciul cu franţuzoaica Alize Cornet a fost unul de coşmar pentru cea mai bună jucătoare de tenis din România. Simona a acuzat încă de la începutul partidei de azi o accidentare la tendonul lui Ahile de la glezna dreaptă.

În primul set, la 3-1 pentru Cornet, Simona a cerut primul time-out. A primit îngrijiri medicale, dar era clar că nu va putea evolua la parametrii normali…

Simona a pierdut primul set, 1-6… Ea a făcut mai mult figuraţie. A cerut din nou time-out, dar problemele nu s-au rezolvat. În cel de-al doilea, la scorul de 1-1, Simona Halep a decis să abandoneze…

Medicii care au investigat-o pe Simona au descoperit că jucătoarea româncă a suferit o leziune la tendonul lui Ahile și i-au recomandat o perioadă de pauză de 10 zile, anunță Associated Press.

„Am vrut să joc în continuare, deoarece îmi place să lupt pentru șansa mea, dar nu am mai putut. După primul set am realizat că este periculos să mai joc”, a declarat Simona Halep.

La Dubai continuă competiţia Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, care este calificată în turul doi.

Turneul de la Dubai nu îi prieşte Simonei Halep. Anul trecut, tot la Dubai, Halep a abandonat încă din calificări, tot din pricina unei accidentări.

Citiţi mai mult: LOVITURĂ DE TEATRU la Dubai: Simona Halep S-A RETRAS din competiţie! Reacția sportivei și verdictul medicilor – Alte sporturi > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/lovitura-de-teatru-la-dubai-simona-halep-s-a-retras-din-competitie-1082995.html#ixzz2tgnrWjIb
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.