spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
29-mai-2024

Asta e sigur cea mai ciudată casă din lume! A fost construită în 18 ani! N-ai cum să-ţi închipui cum arată

- Advertisement -

Casa a fost realizată în 18 ani şi a fost construită de arhitecta Dang Viet Nga, care s-a inspirat din stilul artiştilor Antoni Gaudi şi Salvador Dali.


Lucrările casei au început în 1990, însă lucrarea a fost finalizată 18 ani mai târziu. Ea este construită în oraşul vietnamez Dalat, unde este vizitată de turişti di toată lumea.

Advertisement

Deşi Comitetul Cetăţenilor din Dalat nu a fost de acord cu această construcţie, ea a ajuns să fie folsoită, iar în prezent funcţionează ca hotel.

Suprafaţa locuibilă a casei este de 1.600 de metri pătraţi, împărţită în 10 camere de oaspeţi. Fiecare dintre aceste încăperi are o formă neregulată şi reprezintă un animal. Fiecare animal simbolizează o ţară. Camera tigrului este dedicată Chinei, camera vulturului – Statelui Unite, iar camera cangurului are specific australian, scrie Casadex.ro.

Citiţi mai mult: Asta e sigur cea mai ciudată casă din lume! A fost construită în 18 ani! N-ai cum să-ţi închipui cum arată – GALERIE FOTO – Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/asta-e-sigur-cea-mai-ciudata-casa-din-lume-a-fost-construita-in-18-ani-n-ai-cum-sa-ti-in-1082955.html#ixzz2tfMRi2MJ
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.