spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

CONSILIERA ISTERICÃ

- Advertisement -

Consilier judetean de la PPDD: „Nu mai puneti poze cu japitele politice”

SCANDAL Profesorii din comuna Solesti sunt în pragul unei revolte la adresa unui consilier judetean de la Partidul Poporului, locuitor al Solestiului, Nuta Podosu. În urmã cu câteva zile, câtiva profesori de la scoala din Serbotesti s-au întâlnit la un praznic, seful de structurã, Luminita Mihãilã, dorind sã dea ceva de pomanã în memoria mamei sale, plus cã fusese si ziua ei de nastere. Doamnele profesoare au fãcut o pozã de grup, absolut nevinovatã, care a fost postatã pe facebook, pozã care a stârnit un adevãrat scandal, dupã ce consilierul judetean Podosu a avut o reactie uluitoare la adresa cadrelor didactice: „Nu mai puneti poze din astea cu toate japitele politice”. Profesorii s-au adresat politiei, mai ales cã nu este pentru prima datã când consilierul judetean de la PPDD are o atitudine de sfidare la adresa lor, mai ales cã îi acuzã cã au fãcut campanie pentru PSD, la alegerile locale din 2012. Oamenii din comunã spun cã doamna Podosu ar fi „devenit foarte agresivã de când spune cã a primit legitimatie de la Consiliul Judetean, spunând cã are dreptul sã controleze pe toatã lumea si cã toate institutiile trebuie sã i supunã”.

Luminita Mihãilã explicã de la ce a pornit tot scandalul, care a revoltat cadrele didactice din toatã comuna. „Fusese ziua mea si am zis sã dau ceva de pomanã si pentru mama mea, asa cã am invitat câtiva colegi la o masã. Am mâncat ceva, am fãcut o pozã de grup cu toti colegii mei, profesoare la Serbotesti, si ne-am gândit sã punem poza pe Facebook, pe adresa mea. Printre colegele mele, este si o fatã foarte bunã, Cãtãlina, al cãrei sot este consilier local la PPDD. Am rãmas socati când, imediat ce am postat poza, a apãrut un comentariu cu un limbaj greu de înteles, semnat de Nuta Podosu, consilier judetean la Partidul Poporului, care locuieste în Solesti. Doamna asta Podosu a scris, adresându-se colegei mele, Cãtãlina cu cuvinte jignitoare, umilitoare: „Cãtãlina, nu mai pune poze pe fb (facebook, n.r.) cu toate japitele politice… stii la ce mã refer”… Când am vãzut asta, m-am supãrat si am sunat-o pe doamna consilier judetean: „Te-am supãrat eu vreodatã? De ce mã faci în asemenea hal pe internet”. „Asa am considerat eu”, mi-a rãspuns, dupã care a continuat: „Lasã, ai sã vezi tu peste doi ani, si tu si ginerele tãu”. Ginerele meu este consilier local la PSD si nu scapã niciun prilej sã se rãzbune. Mi-am amintit cã mi-a mai spus ceva: „Lasã, am legitimatie de la Consiliul Judetean si am sã te verific, vezi tu de acum cu mine”. Nu am înteles ce e cu atitudinea asta. A intrat tot pe facebook si a mai comentat sã nu se mai posteze poze cu „asemenea specimene”, ori noi nu întelegem. Dacã e consilier judetean, trebuie sã se manifeste în acest hal? Ce limbaj este acesta?”, se întreabã Luminita Mihãilã.

Podosu poartã lupte cu toatã organizatia PSD din Solesti, pentru cã nu a fost aleasã primar!

Este de notorietate în comuna Solesti atitudinea doamnei Podosu fatã de cei care fac parte din organizatia PSD. La alegerile din 2012, a candidat la primãrie si a pierdut, fapt care a înfuriat-o foarte tare. „Fata mea, Mãdãlina Pivniceru, este profesor titular la Serbotesti, iar ginerele este consilier la PSD. Doamna aceasta de la PPDD ne tot amenintã cã are ea filmãri din campanie, cã nu stiu ce legi am încãlcat si cã o sã vinã la primãrie, o sã ne arate la toti, o sã ne punã la punct. Numai amenintãri peste tot. De când a mai primit si nu stiu ce legitimatie de la Consiliul Judetean terorizeazã pe toatã lumea, cã are dreptul sã controleze, cã asa a însãrcinat-o presedintele Consiliului Judetean, sã facã ordine. Noi, ca profesori, suntem împiedicati sã ne facem treaba. De exemplu, a auzit cã doi-trei copii au fost gãsiti cu pãduchi si a fãcut plângeri peste tot, la Vaslui, sã vinã, sã ne ameninte, sã ne distrugã cu amenzile. Tot timpul e cu ochii pe noi. Oare asta trebuie sã facã un consilier judetean, sã se creadã stãpânul comunei? Mereu ne pomenim cu alte si alte reclamatii, doar pentru cã suntem de la PSD si nu am sustinut-o pe dânsa în campanie”, mai spune responsabilul de structurã de la Serbotesti. Este pentru prima datã când un consilier judetean are asemenea apucãturi si stârneste un scandal într-o comunã, doar datoritã faptului cã a fost ales la judet. Rãmâne de vãzut ce reactie va avea conducerea Consiliului Judetean în fata acestui abuz evident de functie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.