spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Mesajul ELEVEI EMINENTE care a DISPĂRUT: „Merg la mănăstire. Il iubesc pe Isus Hristos”

- Advertisement -

O adolescentă, eleva eminentă a Colegiului „Sfântul Sava” a e de negăsit de două zile. Iulia Ionescu, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă, spre școală, și nu a mai ajuns. Părinții sunt disperați iar polițiștii o caută, chiar și pe la mânăstirile din jurul Bucureștiului. Surse din rândul anchetei au dezvăluit pentru „Evenimentul zilei” că fata i-a lăsat mamei sale un bilet în care scrie că vrea să se călugărească.

Iulia Cristina Ionescu a dispărut de miercuri, în drum spre școală

Detalii cutremurătoare ies la iveală în urma dispariției Iuliei, eleva eminentă de la Colegiul Național „Sfântul Sava”. Mama fetei a descoperit, la scurt timp după ce fata ei a dispărut de acasă, un bilei lăsat de adolescentă.

Surse din Poliția Capitalei au dezvăluit pentru EVZ că în bilet fata își lua rămas bun de la mama ei și îi transmitea că vrea să se călugărească. „Spunea că vrea să meargă la mânăstire și că îl iubește pe Isus Hristos”, au explicat polițiștii. Fata este o fire sensibilă și foarte credincioasă. Polițiștii ne-au spus că a mai încercat să plece de acasă, în urmă cu doi ani. Ea i-a spus de intențiile sale duhovnicului ei care a sfătuit-o, însă, să nu facă acest lucru pentru că avea doar 12 ani.

Ultima care a văzut-o pe Iulia a fost chiar mama ei. Miercuri, în jurul orei 12.00, femeia s-a despărțit de ea la stația de metrou „Eroilor”. Din păcate, eleva nu a mai ajuns la școală. De obicei, Iulia îi dădea mamei sale un SMS când ajungea, dar acum două zile nu a mai făcut-o.

Adolescenta a intrat cu media 10 la Colegiul National „Sfantul Sava”, din Capitală, iar profesorii spun ca era un copil deosebit.

Mama fetei este divorțată de tatăl Iuliei. Până acum, polițiștii au căutat-o pe adolescentă în mai multe locuri, inclusiv la mânăstiri, dar nu au reușit să dea de urma ei. În plus, s-a apelat la STS pentru a se încerca localizarea telefonului mobil al fetei dispărute.

Poliţia Capitalei a cerut sprijunul populației în încercarea de a da de urma fetei.   IULIA  CRISTINA IONESCU are următoarele semnalmente:
•    Înălţime 1,67 m; greutate 50 kg; faţă ovală; ten de culoare deschisă; ochi verzi; păr şaten închis lung şi drept; bărbie rotundă.
•    La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Citiţi mai mult: EXCLUSIV. Mesajul ELEVEI EMINENTE care a DISPĂRUT: „Merg la mănăstire. Il iubesc pe Isus Hristos” – Social > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/mesajul-fetei-disparute-merg-la-manastire-il-iubesc-pe-isus-hristos-1082403.html#ixzz2tIFgTZw5
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.