spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Ponta îl pârăște pe Antonescu că nu e în țară. VEZI replica liderului PNL

- Advertisement -

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat că doreşte continuarea guvernării „în formula USL” şi că va face toate eforturile care ţin de el şi de PSD pentru ca Uniunea să treacă şi peste această criză. Ponta a spus că intenţionează să aibă o nouă întâlnire cu Crin Antonescu, atunci când liderul liberal va reveni în ţară. La rândul său, președintele PNL, Crin Antonescu a transmis un comunicat de presă prin intermediul Biroului de Presă al PNL, spunând că absența sa nu blochează negocierile sau discuțiile purtate până acum la nivelul USL.

„Președintele Partidului Național Liberal, domnul Crin Antonescu, se află în străinătate, într-o vizită cu agendă privată. Absența Președintelui PNL nu blochează negocierile sau discuțiile purtate până acum la nivelul USL. Reprezentanții PNL sunt gata oricând să continue discuțiile pe tema remanierii guvernamentale”, se arată în comunicatul de presă transmis de PNL.

Victor Ponta a arătat, la Antena 3, că „seminţele dezbinării” sădite de Băsescu în minţile unora prind roade.

„Vreau în acelaşi timp să fim toţi la guvernare, nu doar dimineaţa şi după-masa, iar seara unii să fie în opoziţie, deoarece aşa s-a întâmplat în cazul CDR şi al Alianţei D.A. şi lucrurile nu s-au terminat cu bine”, a adăugat liderul PSD, conform mediafax.ro.

El a mai afirmat că acele persoane care vorbesc despre ruperea USL fac jocul lui Traian Băsescu.

Citiţi mai mult: Ponta îl pârăște pe Antonescu că nu e în țară. VEZI replica liderului PNL – Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-doresc-continuarea-guvernarii-in-formula-usl-1082222.html#ixzz2tDDx16nu
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.