spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

IMAGINI ŞOCANTE de la ACCIDENTUL în care a murit fostul STELIST Maicon

- Advertisement -

Presa din Ucraina a difuzat imagini de la locul accidentului în care şi-a pierdut viaţa fostul fotbalist al Stelei, Maicon Perreira de Oliveira.

După cum se vede din imagini (video mai jos), maşina în care s-a aflat Maicon este distrusă în proporţie de 50%. Maşina era marca Hyundai Elantra, primită de la club. Potrivit Fanatik.ro, fotbalistul ar fi încercat să depăşească un automobil care întorcea, dar a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autovehicul Skoda Superb.

În urma coliziunii, maşina fostului stelist a intrat într-un stîlp. Fotbalistul s-a lovit cu capul de stîlp respectiv şi a murit pe loc. Decesul brazilianului s-ar fi produs din cauza leziunilor craniene, creierul fiindu-i practic distrus! Şoferul celeilalte maşini, în vîrstă de 30 de ani, a suferit multiple fracturi şi este internat în stare gravă în spital. Conform presei din Ucraina, acul vitezometrului maşinii lui Maicon s-ar fi oprit la 110 km/h.

Tragica dispariţie a fost anunţată de site-ul oficial al clubului ucrainean Șahtior Donețk. “A fost un fotbalist talentat, o fire deschisă şi prietenoasă. Maicon iubea viaţa şi ştia să fie mereu pozitiv. În mod tragic, o moarte absurdă a răpit o persoană minunată dintre noi. Maicon avea doar 25 ani. Este o ştire teribilă pentru fiecare dintre noi. Şahtior transmite condoleanţe familiei lui Maicon şi prietenilor lui. Odihnească-se în pace”, a scris sursa menţionată.

Atacantul Maicon Perreira de Oliveira a jucat la Steaua în returul ediției de campionat 2010/2011, sub formă de împrumut de la formația ucraineană Volyn Luțk. Brazilianul a înscris trei goluri pentru formația „roș-albastră”. La finalul sezonului, oficialii grupării „roș-albastre” nu au vrut să plătească 800.000 de euro pentru a-l cumpăra definitiv pe Maicon, care, ulterior, a ajuns la Șahtior Donețk, echipa pregătită de Mircea Lucescu.

Anul trecut, Șahtior îl împrumutase pe Maicon la clubul Illiciveț Mariuopol. Atacantul născut pe 8 mai 1988, la Rio de Janeiro, a mai jucat în 2012 la formația ucraineană Zorya Luhansk, tot sub formă de împrumut de la Șahtior Donețk.

http://youtu.be/GQwhinIa-4E
Citiţi mai mult: IMAGINI ŞOCANTE de la ACCIDENTUL în care a murit fostul STELIST Maicon – Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/imagini-socante-de-la-accidentul-in-care-a-murit-fostul-stelist-maicon-1081390.html#ixzz2sp3jKNDK
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.