spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Gerul, METODA IDEALĂ DE SLĂBIT pentru trişorii regimurilor alimentare. Câte calorii se pot arde în zece minute de „tremurat”

- Advertisement -

Temperaturile scăzute îi pot ajuta să slăbească pe cei care nu se împacă prea bine cu dietele. Frigul stimulează producţia aşa-zisei „grăsimi brune”, care intensifică metabolismul şi ajută la topirea grăsimii „rele”.

Atunci când resimte senzaţia de frig, organismul uman începe să secrete un hormon denumit irisină, care stimulează producţia de grăsime brună. Până acum ceva timp, se credea că doar bebeluşii au acest tip de grăsime „bună” care ajută la slăbit, însă cercetările ulterioare au dovedit că aceasta se găseşte şi în corpul adulţilor.

În timp ce grăsimea „albă” conservă energia, cea brună o consumă rapid. În jur de 50 de grame de grăsime brună ajută la arderea zilnică a 300 de calorii, care se găsesc în 50 de grame de grăsime „albă”.

Potrivit unui nou studiu citat de dailymail.co.uk, o expunere de 10-15 minute la temperaturi mai joase de 15 grade Celsius stimulează o mare producţie a hormonului irisină, iar numărul caloriile arse astfel este echivalent cu cele pierdute într-o oră de sport.

Citiţi mai mult: Gerul, METODA IDEALĂ DE SLĂBIT pentru trişorii regimurilor alimentare. Câte calorii se pot arde în zece minute de „tremurat” – Sănătate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/gerul-metoda-ideala-de-slabit-pentru-trisorii-regimurilor-alimentare-cate-calorii-se-pot-1080955.html#ixzz2sXcHOAz0
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.