spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

ziaruldevrancea.ro: Soţia unui om de afaceri, Fata de la pagina 5

- Advertisement -

Focşăneanca Marianne Carmen Chelmuş, soţia unui om de afaceri din Focşani, implicat şi în fotbal, a fost recent protagonista unui pictorial în ziarul Libertatea.

Focşăneanca Marianne Carmen Chelmuş, soţia unui om de afaceri din Focşani, implicat şi în fotbal, a fost recent protagonista unui pictorial în ziarul Libertatea. Marianne Carmen Chelmuş a pozat pentru  pagina 5 în cotidianul bucureştean, care a lansat de-a lungul anilor mai multe nume cunoscute în showbiz-ul autohton. „Carmen Chelmuş este tânără de 26 de ani, din Focşani, pasiontă de fotografie. Focoasa Carmen este născută în zodia Peşti şi vrea să ajungă model profesionist.”, se arată în prezentarea făcută de cei de la Libertatea. „Sunt o persoană sensibilă şi romantică. Îmi doresc foarte mult o carieră în modelling”, a declarat Marianne Carmen Chelmuş .Tanăra este căsătorită cu Ştefan Chelmuş, care a deţinut un club de noapte în Focşani, dar şi echipele de fotbal din Focşani şi Cîmpineanca.  Cei doi s-au căsătorit de Crăciun, în 2009. Marianne Chelmuş lucrează acum în Anglia, acolo unde familia şi-a deschis un local. Într-un comentariu postat pe pagina ei de Facebook, tanăra susţine că arată bine pentru că se îngrijeşte. „La varsta mea sunt naturală fata de pitipoancele din ziua de azi! Nu exista femei urate sunt femei care nu se îngrijesc. Maritate/nemaritate!!!!”, spune ea. (Z. V.)

http://www.ziaruldevrancea.ro/jurnalism-cetatenesc/1588800079-faza-zilei-sotia-unui-om-de-afaceri-fata-de-la-pagina-5.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.