spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Mircea Solcanu, dat afară de la Acasă TV

- Advertisement -

Mircea Solcanu și-a înfuriat șefii, iar acum riscă să fie dat afară de la Acasă TV. Totul a pornit de la scandalul provocat chiar de vedetă, după ce a postat pe Facebook, un mesaj fără precedent. În mesajul respectiv, pe care a trebuit să-l șteargă, scria că le urează părinților lui Ionuț, copilul omorât de câini maidanezi, să rămână și fără cel de-al doilea copil.

Chiar dacă Mircea Solcanu a revenit și a scris un nou mesaj, prin care își cere scuze și spune că totul a fost o eroare de exprimare, scandalul este prea puternic și afectează imaginea postului Acasă TV care, oricum trece printr-o perioadă dificilă.

Mircea Solcanu nu a fost prezent, sâmbătă, la petrecerea de aniversare a 16 ani de existență a postului Acasă Tv, ceea ce întărește zvonul potrivit căruia Mircea Solcanu a fost dat afară.

sursa: www.evzmonden.ro

Acest articol este proprietatea Evz Monden și este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parțială a conținutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicațiile tipărite – ziarul Evenimentul zilei, iar pentru publicațiile online – www.evzmonden.ro
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.