spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

POVESTE INCREDIBILĂ. Românul care trăieşte ca OMUL PEŞTERILOR, fără bani şi fără curent electric!

- Advertisement -

Într-o comună electrificată din Vrancea, cu reţea de apă funcţională şi foarte populată, un bărbat de 63 de ani a ales să-şi ducă existenţa fără curent electric, frigider sau televizor. Trăieşte de pe o zi pe alta, iar vecinii la care munceşte îl răsplătesc cu mâncare în loc de bani.

Tatu Mihăilă, din satul Tătaru, comuna Măicăneşti, nu a pus niciodată mâna pe un întrerupător şi nu a păstrat vreodată mâncarea în frigider. Cât despre electrocasnicele care fac viaţa omului modern mai uşoară, nici nu poate fi vorba. În iarna aceasta şi-a câştigat merindele deszăpezind curţile vecinilor.

„Eu n-am curent electric niciodată. Când trebuie, fac lumină cu lampa. N-am nici aparate, n-am nimic, așa că nu trebuie să plătesc. Apă iau de la pompă, mai fac treabă la lume prin sat și îmi mai dau mâncare. Şi astăzi am fost la făcut o pârtie și-n loc de bani, am primit de mâncare”, a povestit bărbatul jurnaliştilor de la Monitorul de Vrancea.

Casa bărbatului arată ca o grotă. Prima odaie ţine loc de magazine, în care omul ăşi depozitează lemnele pentru foc, dar şi hainele, iar de acolo se intră direct în „camera de bună”, dotată cu strictul necesar: un pat, vreo două scaune, o sobă din lut şi o masă.

Pentru el, lumea începe cu fiecare dimineață și se sfârșește mereu la apus, mai scriu jurnaliştii de la monitorulvn.ro. Omul are doar grija zilei de azi: ce mănâncă azi, ce muncește azi, unde merge azi, cum supraviețuiește azi.

Citiţi mai mult: POVESTE INCREDIBILĂ. Românul care trăieşte ca OMUL PEŞTERILOR, fără bani şi fără curent electric! – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/poveste-incredibila-romanul-care-traieste-ca-omul-pesterilor-fara-bani-si-fara-curent-el-1080162.html#ixzz2sA3czqGp
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.