spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Unde petrec noaptea dintre ani politicienii Husului!

- Advertisement -

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Husi: „În stradã, alãturi de huseni”!

„Voi întâmpina Anul Nou în Piata Tricolorului, alãturi de huseni! Vreau sã servim împreunã o cupã de sampanie si sã le multumesc din suflet tuturor cã au fost si sunt alãturi de mine. Nicãieri nu e mai frumos Revelionul decât în stradã, când multi oameni vin cu plãcere, cu bucurie, sã fie împreunã, într-un moment atât de important. <<Trandafir de la Moldova>> va prezenta un spectacol frumos si vreau sã le multumesc si artistilor nostri de la Casa de Culturã a orasului, cu care ne mândrim si care, în cele mai importante momente, ne sunt alãturi si ne încântã. Invit toti husenii, la miezul noptii, în Piata Tricolorului”, a transmis primarul Ioan Ciupilan. În eventualitatea în care, din cine stie ce cauze, se va mai întrerupe alimentarea cu energie electricã, asa cum s-a mai întâmplat cu prilejul „Zilelor Husilor”, primarul Ciupilan sustine cã a luat mãsuri: „Husenii sã vinã cu toatã încrederea la petrecerea dintre ani din Piata Tricolorului, pentru cã, pentru a evita situatii neprevãzute ca cea de la Zilele Husilor, am adus un generator, care va asigura curent electric, dacã va fi nevoie”, a spus primarul Ciupilan.

Nelu Tãtaru, senator PNL – Colegiul Husi – Murgeni: „Ziua, la spital, iar noaptea, acasã, alãturi de familie”!

„În primul rând, vreau sã le urez tututor vasluienilor, fie din Husi, Murgeni, Vaslui, Bârlad, Negresti sau din comunele judetului, un Nou An fericit, plin de împliniri, de bucurii si, înainte de toate, de multã sãnãtate! Sper ca 2014 sã fie mai bun si cu mai multe realizãri pentru toti românii. Iar în ceea ce priveste petrecerea Revelionului, el va fi, evident, alãturi de familie. Vom fi cu totii acasã, unde este cel mai frumos! Pe 31 decembrie voi fi toatã ziua la spital, cu pacientii, iar seara, acasã, cu cei dragi”, a spus senatorul de Husi, Nelu Tãtaru.

Deputatul de Husi, Toader Dima: „Acasã, pe valea Prutului, unde traditiile sunt vii si pline de frumusete”

„Întotdeauna, sãrbãtorile mi le petrec acasã, cu familia, cu rudele, cu oameni dragi. Chiar dacã apoi mai plecãm câteva zile, dar de sãrbãtori suntem aici si asteptãm urãtorii din Fãlciu, din Berezeni. Sã stiti cã traditiile noastre sunt încã vii, sunt frumoase si e bine sã ne bucurãm de ele. Doresc tuturor un An Nou fericit, cu multe împliniri si cu sãnãtate”, a spus deputatul Toader Dima.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.