spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Victor Ponta s-a fotografiat cu Ghiță Ciobanul. „Chiar e Ghiță în poză! Și dacă iau masa cu el nu se supără Crin!”

- Advertisement -

După gafa făcută de echipa sa, care a postat o poză cu Victor Ponta și Regele Mihai la masă, deși acest lucru nu se întâmplase, premierul s-a pozat cu Ghiță Ciobanul. Victor Ponta a postat pozele pe Facebook și a dat asigurări că sunt reale.

„Azi, în baza iniţiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghiţă Ciobanul), am luat o masă tradiţională savuroasă , la Jina, cu primarul, familia sa şi cu acel Ghiţă pe care îl iubesc toţi românii! Mulţumim pt ospitalitate!”, a scris premierul pe Facebook.

Victor Ponta a ținut să dea asigurări că în poză e chiar Ghiţă Ciobanul, făcând aluzie la incidentul de zilele trecute.

„P.S. – chiar e Ghiţă în poză, nu e greşeala a Echipei mele! Şi dacă iau masa cu ‘acest’ Ghiţă sigur nu se supără Crin!”, a mai scris Ponta. Premierul a făcut această precizare pentru că şeful PNL a criticat în mai multe rânduri relaţia de prietenie dintre Victor Ponta şi deputatul PSD Sebastian Ghiţă.

Uite poza, nu e poza

Echipa de comunicare a premierului a postat, vineri, pe pagina de Facebook a acestuia o fotografie în care Victor Ponta apărea alături de Regele Mihai. Fotografia însoţea un text în care se anunţa că premierul a luat masa palatul de la Săvârşin în cea de-a treia zi de Crăciun.

Ulterior, echipa premierului a precizat că fotografia cu Regele nu s-a realizat cu ocazia mesei de la Săvârşin, ci de ziua fostului suveran. „Fotografia postată anterior nu s-a realizat cu această ocazie, ci cu ocazia prânzului oficial dat cu ocazia aniversării Regelui Mihai, fiind postată din greşeală de echipa online„, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook.

După această gafă, premierul a fost ironizat pe Facebook. Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a postat  o fotografie în care apare premierul Victor Ponta şi cancelarul german Angela Merkel. Deşi poza este veche, Lăzăroiu a scris, ironic: „Azi, premierul a luat masa cu cancelarul Germaniei”.

Autor:  Carmen Vintilă

Citiţi mai mult: Victor Ponta s-a fotografiat cu Ghiță Ciobanul. „Chiar e Ghiță în poză! Și dacă iau masa cu el nu se supără Crin!” – Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/victor-ponta-s-a-pozat-cu-ghita-ciobanul-chiar-e-ghita-in-poza-1074463.html#ixzz2ositftar
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.