spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

O învăţătoare din Capitală, filmată în timp ce le cere părinţilor sute de lei pentru cadouri| VIDEO

- Advertisement -

Anchetă la Şcoala 10 „Maria Rosetti” din Capitală. O învățătoare a fost filmată de părinţi în timp ce le cerea bani pentru cadourile oferite de Sărbători, dar şi pentru personalul din şcoală.

„La Şcoala 11, ei dau 100 de euro, de Crăciun, Eu v-am întrebat: v-aţi organizat?! Este în politica balcanică, românească, de Sărbători să se ofere. Mi s-a spus ca aveţi un buget de 50 de lei la patru oameni. Cui daţi aceste cadouri? Mi s-a spus: trei profesori şi un director. Cealaltă directoare are bube? Şi copiii nu salută doctorul, şi femeile de serviciu?”, spune învățătoarea.

Imaginile au fost publicate de Kanal D și au iscat un adevărat scandal.

Inspectoratul Şcolar al Muncipiului Bucureşti (ISMB) a anunţat că va face o anchetă la Şcoala nr. 10 din centrul Capitalei, primele verificări urmând să se facă în 6 ianuarie 2014, după vacanța de iarnă.

VEZI VIDEO

Citiţi mai mult: O învăţătoare din Capitală, filmată în timp ce le cere părinţilor sute de lei pentru cadouri| VIDEO – Bucureşti > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/o-invatatoare-din-capitala-este-acuzata-de-parinti-ca-cere-sute-de-lei-pentru-cadouri-1074432.html#ixzz2or6e2DoC
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.