spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Bărbatul care şi-a ucis soţia la coafor avea două plângeri la Poliţie pentru violenţă

- Advertisement -

ATENȚIE IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL. Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia, sâmbătă, într-un coafor din Iaşi, unde aceasta era angajată, apoi a încercat să se sinucidă, fiind dus la Spitalul „Sfântul Spiridon” în stare gravă. Femeia era cazată în Centrul pentru protecţia victimelor violenţei domestice din oraş, împreună cu cei trei copii ai săi, după ce plecase de acasă din cauza comportamentului violent al bărbatului.

UPDATE: Bărbatul care şi-a ucis soţia într-un coafor fusese internat, în noiembrie, la Spitalul Socola

Bărbatul care sâmbătă seară şi-a ucis soţia într-un coafor din Iaşi fusese internat, în luna noiembrie, la Spitalul de Psihiatrie Socola, unde a mers singur, cel mai probabil după ce s-a împăcat cu soţia, care retrăsese plângerea depusă la Poliţie împotriva sa pentru lovire.

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi, Carmina Pascal, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în luna noiembrie bărbatul s-a internat la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iaşi.

„S-a dus de unul singur la spital. Cel mai probabil a luat această decizie după ce s-a împăcat cu soţia, în urma retragerii plângerii la Poliţie depuse de femeie”, a spus Carmina Pascal.

Pe de altă parte, ea a precizat că sâmbătă seară procurorii au deschis dosar penal pentru omor calificat pe numele bărbatului.

„A fost deschis dosar penal pe numele bărbatului, pentru omor calificat. El se află internat în stare gravă la spital, fiind păzit de poliţişti. În funcţie de evoluţia stării de sănătate a bărbatului, se va decide dacă se impune schimbarea încadrării juridice în acest caz”, a adăugat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/foto-i-video-barbatul-care-si-a-ucis-sotia-la-coafor-avea-doua-plangeri-la-politie-pentru-violenta–34861.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.