spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

TRAFICUL RUTIER. Drumuri cu CEAȚĂ ÎN CINCI JUDEȚE și AGLOMERAȚIE pe Valea Prahovei

- Advertisement -

Deși nu sunt drumuri întrerupte din cauza vremii nefavorabile, în țară sunt, încă, drumuri pe care mașinile circulă greu din cauza vizibilității reduse. Pe DN1, Valea Prahovei începe să se aglomereze pe sensul de urcare spre munte.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la prânz, nu erau anunțate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia rutieră întreruptă din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe arterele importante.

De precizat, însă, că pe DN1 Ploiești – Brașov, circulația autovehiculelor a început să se intensifice ușor pe sensul de urcare, în zona localității prahovene Comarnic.

De asemenea, traficul rutier este îngreunat din cauza ceţii, pe mai multe artere rutiere din judeţele Dolj, Mehedinţi, Olt, Brăila şi Harghita.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri înainte de a se asigura temeinic şi să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ şi pe cele de ceaţă.

Secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare la traficul feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

Autor:  Petrişor Cană
Citiţi mai mult: TRAFICUL RUTIER. Drumuri cu CEAȚĂ ÎN CINCI JUDEȚE și AGLOMERAȚIE pe Valea Prahovei – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/traficul-rutier-drumuri-cu-ceata-in-cinci-judete-si-aglomeratie-pe-valea-prahovei-1074381.html#ixzz2om6CHz00
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.