spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

SONDAJ CSOP. Traian Băsescu, în faţa lui Crin Antonescu la încredere

- Advertisement -

La capitolul încredere, preşedintele Traian Băsescu se află în continuare în faţa liderului PNL Crin Antonescu, relevă un sondaj realizat de CSOP în perioada 13-20 decembrie.

Astfel, Traian Băsescu este cotat cu 16%, în timp ce Crin Antonescu înregistrează 15%. Topul încrederii în personalităţile politice este deschis de guvernatorul BNR Mugur Isărescu cu 27%, urmat de premierul Victor Ponta cu 23% şi liberalul Klaus Iohannis cu 19%. Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu înregistrează 18%, iar preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu -14%.

De asemenea, liderul PDL Vasile Blaga se află la egalitate cu fostul premier Emil Boc, amândoi fiind cotaţi cu 12%.

De remarcat este faptul că premierul Victor Ponta a pierdut procente la acest capitol. Acesta fiind cotat cu 25% la încredere în lunile noiembrie şi octombrie. Preşedintele Traian Băsescu se menţine pe acelaşi trend de 16%, în timp ce Crin Antonescu a scăzut de la 16% la 15%.

Sondajul CSOP a fost realizat în perioada 13-20 decembrie pe un eşantion de 1.031 de persoane şi are o marja de eroare de 3%.

Citiţi mai mult: SONDAJ CSOP. Traian Băsescu, în faţa lui Crin Antonescu la încredere – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/sondaj-csop-1074365.html#ixzz2om5q0YvC
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.