spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

200 de politisti vasluieni, la datorie

- Advertisement -

ACTIUNI… Politia judetului Vaslui este la datorie în slujba comunitãtii si în aceastã perioadã, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniste si sigurantã publicã, astfel încât toti cetãtenii sã îsi petreacã sãrbãtorile în liniste. Peste 200 de politisti au actionat pe raza judetului Vaslui, zilnic, în aceastã perioadã, pentru ca sãrbãtoarea Crãciunului sã fie petrecutã în liniste.

În acest sens, la nivelul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui s-a dispus ca, în perioada 25 – 29 decembrie a.c., peste 200 politisti sã actioneze pentru prevenirea si combaterea oricãror evenimente care ar putea afecta linistea cetãtenilor si pentru a interveni atunci când sunt sesizati cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Acestia fac parte din structurile de ordine publicã, rutierã politia transporturi, investigatii criminale, investigarea fraudelor, luptãtori de interventie rapidã si politisti de la arme, explozivi si substante periculoase.
În urma activitãtilor specifice desfãsurate în zilele 25 si 26.12.2013, politistii vasluieni au constatat 13 infractiuni, dintre care 3 în flagrant. De asemenea, politistii au aplicat 120 sanctiuni contraventionale, cele mai multe pentru încãlcarea unor norme de convietuire socialã, a ordinii si linistii publice (61 sanctiuni) si pentru abateri la regimul circulatiei rutiere (50 sanctiuni). Pe fondul nerespectãrii prevederilor legale în domeniul circulatiei rutiere, s-au produs trei accidente de circulatie, din care douã în mediul rural, care au avut drept consecinte o persoanã decedatã si douã rãnite usor. Cauzele acestor accidente au fost neatentia în conducere, neasigurarea la efectuarea manevrei de mers înapoi si abaterea comisã de un pieton.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.