spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

In prag de Revelion, si-au daruit dosare penale pentru contrabanda

- Advertisement -
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iaşi- feroviar împreună cu inspectorii vamali au descoperit, în bagajele a sase persoane, ascunse şi nedeclarate, apoximativ 10.000 ţigarete cu timbru de acciză Republica Moldova.
Pentru valorificarea unor informaţii aflate în lucru, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iaşi – feroviar au desfăşurat, în data de 26 decembrie a.c, o acţiune specifica pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări. Pe timpul actiunii  lucratorii nostri au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amănunţite asupra bagajelor apartinand unor persoane, care s-au prezentat pentru a intra in Romania ca pasageri in trenul care circulă pe relaţiaUngheni (Republica Moldova) – Iasi.
În urma controalelor efectuate au fost descoperite in bagajele a sase persoane, doua din Republica Moldova si patru cu cetatenie romana, ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, 9.860 de ţigarete diferite marci, cu timbru de acciză Republica Moldova.
Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor în vederea confiscării si au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare totala de 20.000 lei.
Lucrătorii noştri au luat măsurile ce se impun pentru anularea permiselor de mic trafic emise pe numele celor doua persoane din Republica Moldova.
Deoarece doua dintre persoane au fost depistate a doua oara in decursului unui an incercand sa introduca ilegal in Romania tigarete politistii de frontiera le-au intocmit lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii decontrabanda.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/in-prag-de-revelion-si-au-daruit-dosare-penale-pentru-contrabanda–34742.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.