spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Zodiile influenteazã împodobirea brazilor de Crãciun

- Advertisement -

Ce vor alege VIP-urile vasluiene?

Împodobirea bradului de Crãciun tine foarte mult de gustul personal, dar si de plãcerea de a trãi clipe minunate alãturi de cei dragi. Si cum lucrurile frumoase ne influenteazã viata, este bine sã dãm ascultare intuitiilor, instinctelor si atunci când trebuie sã ne decorãm casa în apropiere de Crãciun.

Astrologii sunt de pãrere cã în alegerile pe care le facem suntem influentati si de momentul nasterii, respectiv de zodiile din care facem parte. Am aflat pentru dvs. ce-i bucurã pe nativii zodiilor.


Sãgetãtor

Sãrbãtorile de iarnã vã gãsesc într-o formã excelentã. Mai mult ca niciodatã, vã simtiti în elementul dvs. Dupã o perioadã de dezamãgiri si trãdãri, ati redevenit sociabil si entuziast, aveti mai mult farmec si vã bucurati de o viatã de cuplu intensã.

Vã faceti ascultat în fata unor grupuri largi de oameni, fie sunteti desemnat sã coordonati activitatea unei colectivitãti de oameni. Practic, aveti parte de întreaga atentie a colegilor.

Astrele totusi recomandã tinerea în frâu a anumitor porniri, în special cele legate de alimentatie si de cheltuielile pe care intentionati sã le faceti.

Pentru bradul de Crãciun, specialistii recomandã folosirea din plin a nuantelor de albastru si turcoaz, care se vor potrivi cel mai bine, fiind si culorile zodiei. Acestea vã vor face sã vã simtiti mai calm, mai linistit, mai aparte, asa cum vã si place sã fiti.

Persoane celebre: Britney Spears, Christina Aguilera si Scarlett Johansson

Capricorn

Treceti printr-o perioadã specialã, pentru cã planeta iubirii, Venus, se aflã în Capricorn si este hotãrâtã sã rãmânã pentru o perioadã mai îndelungatã. Si pentru cã dragostea pluteste în aer, sunteti mai creativ ca niciodatã. Pentru Capricorn se anuntã o perioadã de stabilitate, care se reflectã si în alegerea culorilor pentru împodobirea bradului de Crãciun: o combinatie între rosu si auriu, care vine sã completeze personalitatea dvs. conservatoare.

Capricornul mai este apreciat pentru cã dã dovadã de cumpãtare, este un foarte bun strateg, mai ales dacã are cu cine sã se asocieze.

VIP: Deputat Tudor Ciuhodaru – PP-DD

Persoane celebre: Adrian Mutu, Gabi Popescu


Vãrsãtor

Dacã în dragoste, entuziasmul amoros este ceva mai temperat sau chiar inexistent, nu disperati!

Vi se anuntã o perioadã înfloritoare în planul carierei. Singurãtatea si iubirile imposibile vor putea fi înlocuite de preocupãrile dvs. pentru a fonda, organiza, a structura ceva în afaceri sau în carierã. Puteti avea succes prin intermediul unor persoane sau organizatii oficiale, experienta dvs. spunându-si din plin cuvântul. Dati dovadã de o bunã judecatã financiarã, atrãgând înspre dvs. si colaboratori ocaziile de cîstig.

Si pentru cã sunteti un nonconformist, nu ar mira pe nimeni dacã alegeti pentru împodobirea bradului culori dintre cele mai puternice.

Încã o datã, demonstrati cât de original puteti fi!

VIP-uri: Vasile Pavãl, primar Vaslui; Titi Constantinescu – primar Bârlad

Persoane celebre: Christian Dior, Placido Domingo, Geena Davis


Pesti

Dupã cele douã luni de tensiuni din viata de cuplu, determinate de asezarea nefavorabilã a astrelor, puteti respira usurat. Atmosfera din familie devine relaxantã si ceva mai optimistã. Relatia în care sunteti implicat devine, la rândul ei, mai stabilã, bazatã pe încredere. Veti lua decizii întelepte.

Nu este exclusã si o eventualã idilã, care dacã se înfiripã în aceastã perioadã are sanse mari de duratã.
Realizãrile sentimentale vor influenta si cãlãtoriile, preocupãrile culturale, intelectuale si spirituale.

În aceastã perioadã sunteti în plinã formã, aveti energie pentru toate proiectele, inclusiv si cele din planul carierei, bucurându-vã de succes si recunoastere.

Si pentru cã vã simtiti într-o formã excelentã, veti fi predispus la alegerea unor culori armonioase pentru bradul de Crãciun, conferind cãminului dvs. o notã de elegantã si relaxare, exact ceea ce vã doriti de Sãrbãtori!

VIP-uri: Deputat Toader Dima – PSD, Ioan Ciupilan, primar Husi

Persoane celebre: Albert Einstein, Ion Iliescu


Berbec

Astrele vã pregãtesc experiente la limitã: pasiune, cuceriri, provocãri, dar si unele tensiuni. Dacã aveti un proiect comun cu partenerul, veti întâmpina unele obstacole din exterior, însã acest lucru va favoriza o si mai bunã cimentare a cuplului.

Astfel, relatiile dvs. cu cei din jur, nu vor fi scutite de zbucium, dar vã vor cimenta mai bine sentimentele. Veti învãta sã vã gestionati mai bine sentimentele si sã vã dozati mai cumpãtat fortele.

Luna decembrie vã poate aduce succes dacã activati într-o meserie din domeniul artistic sau care are tangentã cu dragostea, estetica, distractiile. Puteti avea satisfactii în studii, preocupãri stiintifice, cãlãtorii. Nu sunt excluse nici investitiile.

Firea dvs. efervescentã îsi va pune amprenta si pe felul în care vã pregãtiti bradul de Crãciun. Acesta va fi iesit complet din tipare, fiind ori foarte colorat, ori foarte luminat!

VIP: Deputat Florin Ciurariu – PNL

Persoane celebre:Johan Sebastian Bach, Celine Dion


Taur

Trebuie sã vã pregãtiti pentru o perioadã, la locul de muncã, plinã de responsabilitãti, ceva mai complicatã, dar si pentru unele restrictii. Veti împleti foarte bine cariera cu relatiile, fie cã este vorba de asocieri, cercetãri comune.

Sunteti legat de oameni si acest lucru vã restrânge uneori libertatea de miscare, alteori vã iritã. Însã sunteti constient de faptul cã fãrã aceste legãturi, nici dvs. nu puteti da înainte.

În decembrie comunicati mai bine cu cei din jur, lãsând în urmã o perioadã mai delicatã din acest punct de vedere. În perioada urmãtoare, volumul de lucru va spori, dar si unele situatii complexe. Pentru a reusi sã depãsiti aceastã perioadã plinã, trebuie sã vã puneti la punct strategii, sã fiti disciplinat. Veti fi rãsplãtit cu venituri suplimentare.

În ceea ce priveste sãnãtatea, dati dovadã de prudentã, evitând excesele. Sunt recomandate exercitiile fizice si odihna.

Pentru Crãciun, veti alege un brad cu o formã cât mai simplã, dar delicatã, pe care-l veti orna cu decoratiuni speciale, pe mãsura veniturilor.

VIP: Dan Bordeianu, deputat PNL

Persoane celebre: Al Pacino, Corneliu Coposu


Gemeni

Vi se prefigureazã o perioadã interesantã, plinã de freamãt si culoare. În acelasi timp, viata dvs. se aseazã pe o temelie mai solidã, veti pune bazele unui proiect deosebit de important pentru dvs. Întreaga atentie se concentreazã pe viata de cuplu si pe relatiile sociale. Pot apãrea noi colaborãri si interactiuni cu publicul. Sunt favorizate comunicarea, negocierile, schimburile.

Pe fondul cresterii stabilitãtii, veti lua unele decizii cu tentã financiarã. Pentru cã sunteti dominat de trigonul Jupiter-Saturn care se formeazã între casa banilor si casa muncii, veti simti o influentã binefãcãtoare care va stimula asocierile si contractele încheiate.

Si pe planul sãnãtãtii se simte o îmbunãtãtire a tonusului, detasîndu-vã de problemele medicale care nu v-au dat pace în ultima perioadã. În orice caz, este bine sã adoptati un regim de viatã sãnãtos, care sã includã si activitãti sportive.

Dinamismul ce vã caracterizeazã se va reflecta si în ornarea bradului de Crãciun, pentru care este recomandat sã alegeti douã culori benefice semnului dvs. zodiacal: argintiul si albastrul. Veti crea o atmosferã de basm!

VIP: Deputat Sergiu Vizitiu – UNPR

Persoane celebre: Angelina Jolie, Dumitru Dragomir


Rac

Dacã nu a izbucnit pânã acum, dragostea vã poate lua prin surprindere în orice moment. Trãiti sentimente puternice de afectiune, simtiti nevoia sã împãrtãsiti cu cineva tot ce aveti. Dacã nu se pune problema unei noi idile, mai mult ca sigur vã aflati într-o perioadã în care cuplul este cel mai important pentru dvs. Acordati din timpul dvs. si celorlalti.

Si la capitolul bani, stati bine. Astrele vã stimuleazã activitatea, vã pun în valoare calitãtile si atrag înspre dvs. mai multe oportunitãti ca de obicei.

Schimbati idei noi, sunteti încurajat în schimburile informationale si economice, comunicati excelent. Pe acest fond, nu este exclusã o promovare sau o recunoastere, o reconfirmare a calitãtilor dvs. profesionale. Nici rãsplata materialã nu se va lãsa mult asteptatã.

În planul sãnãtãtii, sunt recomandate tratamente, cure, diverse terapii si orice preocupare pentru aspectul exterior.

Si pentru cã sunteti suav, vã veti simti bine cu un brad alb de Crãciun care, cu sigurantã cã, vã va purta într-o lume feericã, într-un decor alb, de vis!

Persoane celebre: Anastasia Lazariuc, Angela Similea

Leu

Vã bucurati de linistea în familie, inconvenientele domestice fiind rezolvate cu calm si rãbdare, vã bucurati de expansiune si prosperitate.

În aceastã lunã, poate sã aparã o reusitã, un motiv de împlinire sufleteascã. Vã veti valorifica mai bine calitãtile si veti beneficia de circumstante favorabile.

În relatiile de serviciu, adoptati o pozitie fermã, vã clarificati în termeni cât mai echitabili sarcinile si astfel veti limita consecintele neplãcute.

În plan financiar, este posibil sã faceti o investitie, având în vedere cã stati bine la acest capitol.

Si cu sãnãtatea o duceti foarte bine, pentru cã sunteti mult mai atent la ce consumati.

Pentru bradul de Crãciun, sunteti tentat sã alegeti culorile puternice, aprinse, neobisnuite care sã-i confere o tentã de neobisnuit. Îndrãzniti si vã puneti în practicã cele mai originale idei!

Persoane celebre: Mick Jagger, Jennifer Lopez, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Halle Berry, Sandra Bullock



Fecioara

Vã bucurati de relatii împlinite, în care fuzioneazã romantismul si afectiunea. Cu Venus în casa dragostei, nevoile afective cresc, instinctul erotic devine mai pronuntat, aveti un aer mai sexy, stârnind atentia celor din jur. Asadar, configuratiile astrale încurajeazã pentru aceastã perioadã, îmbunãtãtirea calitãtii vietii sexuale.

Veti mai resimti si o dinamizare a laturii financiare. În dvs. se va trezi spiritul de întreprinzãtor, de initiativã, si, implicit, veti adopta unele mãsuri pentru cresterea veniturilor. În acest context, nu dati frâu liber pornirilor de a face cheltuieli excentrice, pãstrându-vã echilibrul si luând deciziile cele mai bune.

În general, aveti un tonus general mult mai bun, atât la nivel fizic, cât si psihologic. Buna-dispozitie cîstigã teren, debordând de optimism.

De sãrbãtori, încãrcati-vã bateriile, printre cei dragi. Familia si treburile domestice sunt pe primul plan. De aceea, nici alegerea unui brad clasic, delicat si fãrã exagerãri, nu ar mira pe nimeni care vã cunoaste. Pentru ornarea lui, vã dati concursul cu decoratiuni, unele chiar create de dvs.

VIP-uri: Radu Renga – prefect Vaslui; Corneliu Bichinet, vicepresedinte CJ Vaslui,

Personalitãti celebre: Michael Jackson, Richard Gere, Gloria Estefan


Balanta

Sub influenta lui Marte, veti deveni mai pasional, veti trãi sentimente mai aprinse, iar viata de cuplu devine mai palpitantã, asa cum o doreati de atâta vreme.

În acelasi timp, Marte vã aduce competitii, rivalitãti pentru redefinirea sferelor de influentã. Toate aceste provocãri se pot dovedi purtãtoare de deschideri si progres. Canalizati-vã energia astfel încât sã nu vã lãsati pradã impulsurilor de moment.

Aceastã lunã vã aduce satisfactii atât în planul carierei, dar si al banilor.

Pentru a vã pãstra tonusul pe care-l resimtiti ca urmare a influentãrii lui Marte, vi se recomandã practicarea unui sport care vã va face sã vã simtiti într-o formã excelentã.

Culoarea rosie pe care o puteti alege ca dominantã a bradului dvs. de Crãciun vã va influenta, de asemenea, într-un mod pozitiv. Cei care vã cunosc se asteaptã sã alegeti un brad de Crãciun simplu, dar elegant!

VIP-uri: Adrian Porumboiu, om de afaceri, Simona Polak, presedinte CJAS Vaslui

Persoane celebre: Bruce Springsteen, Ray Charles, Julio Iglesias


Scorpion

Vã lãmuriti si rezolvati la timp o serie de aspecte ale vietii care ar fi putut da nastere unor frustrãri sau aversiuni. Comunicarea este cheia pe care acum o folositi din plin pentru a iesi din impas. Renuntati la reprosuri, acuze sau jigniri, în favoarea unei comunicãri deschise.

În plan sentimental, este foarte probabil sã faceti noi cunostinte care vor conta pentru dvs. în viitor.

Trigonul dintre Jupiter si Saturn vã va usura calea spre realizãri frumoase în studii sau în demersuri legate de cercurile universitare, culturale, publicistice ori legislative.

O altã configuratie favorabilã vã promite un cîstig suplimentar, fie o achizitie avantajoasã.

Asadar, sfârsitul de an va fi generos atât în planul recunoasterii, cât si în cel al finantelor, însã în spatele acestor rezultate remarcabile se anuntã si multã trudã.

Evitati excesele, protejati-vã si menejati-vã pe cât posibil, pentru a vã bucura si de o sãnãtate strãlucitã!

Cât priveste bradul de Crãciun, veti fi tentat sã alegeti nuantele de rosu sau grena pe care le veti folosi din plin.

Persoane celebre: Demi Moore, Duiliu Zamfirescu, Mihail Sadoveanu

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.