spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Un sofer beat a fãcut praf patru masini!

- Advertisement -

PERICULOS Grav accident de circulatie, sâmbãtã seara, la iesirea din Vaslui. Soferul unui autoturism cu numere de Italia, care se îndrepta spre Munteni de Jos, a pierdut controlul volanului în curbã si a intrat pe contrasens unde s-a lovit violent de o Dacia Break, care circula regulamentar. În urma impactului, prima masinã a fost proiectatã în afara carosabilului, unde a mai avariat douã autoturisme parcate. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, douã dintre acestea fiind scoase de pompieri din masina distrusã. Soferul vinovat, un tânãr în vârstã de 29 de ani, e bun de platã acum si, mai mult decât atât, el este cercetat de politisti si pentru faptul cã s-a urcat bãut la volan.

Numai o minune a fãcut ca nimeni sã nu fie rãnit grav, în urma teribilului accident. Soferul Daciei, un bãrbat în vârstã de 64 de ani, dar si cele trei persoane din Alfa Romeo au fost transportate la spital cu patru ambulante sosite la fata locului. Accidentul s-a produs în „curba mortii”, asa cum este numitã de localnici curba situatã la iesirea din municipiul Vaslui spre Bârlad. Tânãrul, în vârstã de 29 de ani, care se afla la volanul autoturismului marca Alfa Romeo cu numere de Italia, a intrat cu vitezã pe contrasens, s-a lovit frontal de o Dacia Break care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, Alfa Romeo a ricosat în alte douã masini parcate în afara carosabilului, una dintre ele nefiind asiguratã. „Eram la jumãtatea curtii, când am auzit o bubuiturã, am vãzut masina cã s-a rãsturnat aici. Mai târziu am vãzut si Break-ul. Alfa Romeo venea pe contransens în curbã, a intrat în coliziune cu Dacia, a împins-o pânã aici si a avariat cele douã masini. Eu, când am ajuns, unul dintre pasageri iesea pe geam. Am sunat la 112 si am chemat Salvarea. Vã dati seama ce vitezã avea dacã a distrus masinile în halul ãsta! Cel din Dacia a avut noroc mare. Oamenii spun cã nu avea mai mult de 40 km/h. Puteau fi morti toti, acum. Am înteles cã soferul vinovat e bãut”, a declarat unul dintre martori. Cu greu i-au scos pompierii din masina fãcutã zob pe soferul de 29 de ani si pe unul dintre amicii lui, un bãrbat în vârstã de 33 de ani. Una dintre masinile avariate nu era asiguratã, iar cealaltã apartine Agentiei de Plãti si Interventie în Agriculturã. Soferul vinovat de producerea acestui accident era bãut, el având o alcoolemie de 0,4 miligrame pe litru în aerul expirat.

Politistii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele sãu pentru vãtãmare corporalã din culpã. Doar douã dintre victime au rãmas internate în spital.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.