spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Strigătul de ajutor al Paulei Seling: „Sunt oameni foarte grav accidentați. În spatele nostru mașinile vin cu viteza si se lovesc”

- Advertisement -

Paula Seling a trecut în această dimineaţă prin clipe groaznice. Aflată pe autostrada A1, vedeta a asistat la un accident în lanţ şi a anunţat imediat pe toată lumea de pe contul ei de Facebook. „Sunt oameni foarte grav accidentați. În spatele nostru mașinile vin cu viteza si se lovesc”, a scris artista.

UPDATE ORA 10:14 Poliţia rutieră a deviat circulaţia prin municipiul Sebeş, pe DN1 şi DN7 (pe vechea rută).

UPDATE ORA 10:07 Au apărut primele informaţii despre accident. Se pare că în accident au fost implicate 40 de maşini şi coliziunea s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în zonă fiind polei şi ceaţă densă.
Paula Seling a scris îngrozită în jurul orei 9:00 pe contul ei de Facebook. „Accident in lanţ pe autostrada. Slava Domnului, noi suntem ok, dar sunt oameni foarte grav accidentaţi. In spatele nostru maşinile vin cu viteza si se lovesc. E groaznic! S-a sunat la poliție si salvare, încă situaţia nu e sub control”, a notat vedeta.

După 10 minute, artista a revenit cu o nouă postare: „VĂ ROG ANUNTATI OAMENII să nu intre pe autostrada nouă lângă Sebeş! E accident in lanț, maşinile încă se lovesc!!!”.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/paula-seling-accident-autostrada-ingrozita-476121.html#ixzz2oCC0ljXH

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.