spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

„Am băut aproape 10 litri de alcool în câteva ore”, mărturiseşte unul dintre tinerii care au omorât un minor

- Advertisement -

Cei doi tineri care au omorât în bătaie în noaptea de miercuri spre joi un minor în vârstă de 17 ani, după care au plănuit să îngroape cadavrul şi să fugă din ţară, au fost arestaţi preventiv vineri după-amiază de Tribunalul Suceava, la cererea procurorilor criminalişti.

Suspecţii,Ion Starciuc şi Valentin Marcu, ambii de 20 de ani, din comuna Moldova Suliţa, şi-au recunoscut faptele şi au dat vina pe cantitatea de alcool pe care au consumat-o în noaptea crimei, împreună cu victima, Iulian Gabriel D., în vârstă de 17 ani, din aceeaşi localitate.

În acea noapte au organizat un bairam acasă la Valentin Marcu, petrecere la care au fost invitate mai multe persoane.

Au consumat alcool în exces. „Am băut aproape 10 litri de alcool în câteva ore”, povestea la audieri Valentin Marcu.

Spre dimineaţă, cu minţile îmbibate de rachiu, Ion Starciuc şi-a adus aminte că victima l-ar fi „turnat” la poliţie cu un furt, şi a început să îl lovească cu pumnii şi picioarele pe adolescentul de 17 ani.

I s-a alăturat şi Marcu, la un moment dat cei doi lovindu-l şi cu o curea de la pantaloni.

După ce l-au lăsat lat pe minorul de 17 ani, au continuat să bea. Au realizat mai apoi că victima lor nu mai suflă şi atunci au plănuit să-l îngroape pe terenul din spatele casei, după care, se gândeau cei doi, urmau să fugă din ţară.

Au transportat cadavrul cu o pătură în spatele casei, l-au ascuns şi au plecat spre o crâşmă din sat, să se mai sfătuiască la „una mică”. Pe drum, însă, i-au cuprins remuşcările şi au început să realizeze că oriunde ar fugi, nu vor scăpa de pedeapsă. Au sunat la 112 şi au anunţat poliţia, aşteptând criminaliştii şi povestind tot.

Vineri după-amiază, cei doi au fost încarceraţi în arestul poliţiei judeţene, pentru cel puţin 29 de zile.

de 

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-12-21/Am-baut-aproape-10-litri-de-alcool-in-cateva-ore-marturiseste-unul-dintre-tinerii-care-au-omorat-un-minor#ixzz2oCAjJNdT

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.