spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

A murit într-un incendiu pe A. Panu din cauză că pompierii n-au căutat-o

- Advertisement -

O ieşeancă şi-a pierdut viaţa noaptea trecută intoxicată cu fum, deoarece pompierii au catadicsit după jumătate de oră de la izbucnirea flăcărilor să urce la etajele superioare ale blocului să o caute. Incendiul a izbucnit noaptea trecută în jurul orei 2.15, la blocul A 13, de pe bulevardul Anastasie Panu, la etajul trei. Femeia ieşise din casă speriată de flăcări şi fumul dens şi negru. Dezorientată, ea a urcat pe casa scării la etajele superioare ale blocului, în loc să coboare pentru a se salva. Vecinii au strigat din balcoane, la pompieri, timp de jumătate de oră, atenţionându-i că femeia se refugiase la etajul cinci, dar aceştia le-autransmis că nu se află nimeni acolo, cu toate că nu s-au obosit să urce câteva etaje pentru a o căuta. Într-un final, când flăcările au fost domolite, un pompier a urcat scările şi a găsit-o pe femeie inconştientă, dar a fost prea târziu. Ambulanţierii şi pompierii au scos-o pe biata femeie intoxicată, iar medicii de la SMURD au resuscitat-o fără folos timp de 40 de minute. În jurul orei 3.30, medicii au declarat decesul victimei.

Vecinii s-au arătat indignaţi. “Le-am spus timp de 20 de minute că proprietăreasa a urcat scările. Nu au vrut să mă asculte. La fel, o femeie de la etajul 6 a strigat la pompieri să meargă să o caute şi abia atunci s-au gândit şi ei să urce. Dacă femeie moare, lucrurile nu rămân aşa”,a spus un tânăr care locuieşte în acelaşi bloc. Acesta le-a reproşat şi celor de la echipajul SMURD că nu au vrut să verifice etajele superioare, dar acesta a fost pus pe fugă fiind ameninţat că va fi dat pe mâna poliţiştilor.
Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit la un frigider. În casă, pompierii au găsit lucruri adunate de femeie şi depozitate în balcon, printre care multe reviste şi cartoane. Ea locuia singură în apartament.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.