spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

NEWS ALERT. PRIMUL ACCIDENT pe cea mai nouă autostradă din România. cu 40 de maşini s-au CIOCNIT. Paula Seling a fost implicată în CARAMBOL

- Advertisement -

Aproximativ 40 de maşini au fost implicate într-un accident în lanţ pe Autostrada Sibiu-Orăştie, din cauza ceţii. Traficul rutier este întrerupt pe A1, în judeţul Alba, pe sensul Sebeş – Cunţa. Paula Seling, implicată în primul accident de pe cea mai nouă autostradă din România, a scăpat ca prin urechile acului.

Paula Seling a fost prinsă în carambol şi a declarat că deşi s-a speriat îngrozitor, datorită soţului său Radu, a scăpat ca prin urechile acului, iar maşina în care se afla nu a fost implicată în accident.

Vedeta a declarat, la B1, că dar nu la fel de norocoşi au fost ceilalţi participanţi la trafic şi auzea cum se ciocneau automobilele, în lanţ. Ea a povestit că a văzut mulţi oameni răniţi şi în stare de şoc. ”O doamnă avea faţa desfigurată!”, a spus Paula.

Dacă puteți, anunțati-vă cunoscuții să NU intre pe autostrada ocolitoare de la Sebeş, e un accident în lanț cu zeci de mașini implicate! Am anunțat mai mulți oameni de radio pe care îi cunosc, în speranța ca cineva o să spună pe post un anunţ care să protejeze oamenii, însa fără succes! Depinde de noi….„, a scris Paula Seling pe contul său de Facebook, imediat după accident.

Pe lângă vizibilitatea redusă din cauza ceţii, Paula Seling a povestit că pe autostradă carosabilul era extrem de alunecos, iar autovehiculele derapează.

Potrivit primelor informaţi, o persoană a fost rănită. Pe partea carosabilă s-a format polei, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţia rutieră a deviat circulaţia prin municipiul Sebeş, pe DN1 şi DN7 (pe vechea rută).

Pentru judeţul Alba este valabilă până la ora 10.15 o atenţionare nowcasting, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, referitoare la ceaţă şi depunere de chiciură.

SOS pe autostradă

La nici o zi de la inaugurare, pe Autostrada Sibiu-Orăştie, au început să apară problemele. În cazul unui accident sau al unei pene de motor, un șofer este pierdut dacă nu are semnal la telefonul mobil.

Bornele SOS sunt doar decor deocamdată pe o porţiune de şosea la care lucrările durat doi ani, s-au terminat cu opt luni de întârziere şi au costat peste 400 de milioane de euro.

Punctele SOS de pe autostrada Orăștie-Sibiu nu au fost încă desigilate și nici nu funcționează.

Bucata de autostradă Orăştie-Sibiu este drum cu obstacole, pe traseu se puteau vedea deja animale moarte, chiar din primele ore de la inaugurare.

Nu există nici toalete publice, nici benzinării.

Cei 60 de kilometri dintre Sibiu şi Orăştie ar fi trebuit să fie gata încă din luna aprilie.

Autor:  Silvana Chiujdea

Citiţi mai mult: NEWS ALERT. PRIMUL ACCIDENT pe cea mai nouă autostradă din România. cu 40 de maşini s-au CIOCNIT. Paula Seling a fost implicată în CARAMBOL – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/nwes-alert-primul-accident-pe-autostrada-sibiu-orastie-40-de-masini-au-intrat-in-cleziun-1073726.html#ixzz2oC5fc9gE
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.