spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Fotografii subacvatice incredibile: Rechini-tigru, hraniti direct din mana (Galerie foto)

- Advertisement -

Pentru majoritatea pasionatilor de scufudari, intalnirea cu un rechin infometat este un lucru de evitat cu orice pret. Cativa inotatori neinfricati s-au aruncat insa in apa cu intentia de a hrani agresivii pradatori cu peste, direct din mana.

Momentele au fost surprinse de fotograful Daniel Botelhni in Bahamas, in dreptul Plajei Tigrului, acolo unde vizitatorii pot hrani cu mana puternicele animale acvatice.

„Oamenii trebuie sa aiba respect, sa fie precauti si foarte concentrati” atunci cand hranesc rechinii, afirma fotograful citat de Daily Mail.

Rechinul-tigru, specie pe cale de disparitie

Incepand cu anul 1972, populatia rechinilor tigru a scazut cu 97% din cauza vanatorii pentru aripioarele acestora, folosite in mai multe bucatarii ale lumii.

rechini hraniti din mana poze

In pofida riscului urias pe care il implica, fotograful afirma ca turismul dedicat hranirii rechinilor este una dintre putinele variante prin care specia poate fi protejata de la disparitie.

rechini tigri poze

„Adevarul este ca atunci cand 90% din populatia totala de rechini-tigru este pe cale de disparitie, turismul poate fi singura cale prin care sa tinem specia in viata”, crede acesta.

rechini tigri imagini

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.