spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Medicii de la UPU, şocaţi. Un bărbat din Voineşti e carne vie după o bătaie

- Advertisement -

Nu mai puţin de şapte bătuţi au ajuns ieri la spital.

Un bărbat din Voineşti a fost nenorocit cu o coadă de topor. Săteanul de 56 de ani a fost lovit cu bestialitate de vecinul său de 20 de ani până i-a fost spart capul şi învineţit tot corpul. Cei doi se aflau sub influenţa al­coolului şi s-au luat la ceartă din senin. Cei doi locuiau împreună într-o casă din Voineşti. Medicii au sesizat poliţia când au văzut starea gravă în care se afla pacientul, Constantin A. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiri­don“ din Iaşi, unde a fost operat de urgenţă. „Pa­cien­tul era în stare foarte gravă şi, deşi a fost operat, starea sa continuă să fie gravă. Bărbatul a fost bătut foarte tare cu toporul, are un traumatism cranio-cerebral sever, apoi, la nivelul tora­celui, multiple plăgi înjun­ghiate. Practic, tot corpul i-a fost însemnat cu cuţitul. Este un caz cutremurător şi pentru noi“, a precizat conf. dr. Diana Cimpoeşu, me­dic-şef la UPU-SMURD. Băr­batul a fost operat în Secţia de Chirurgie Gene­rală, iar acum se află internat în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a acesteia, dar pronosticul medicilor este negativ. Pacientul bătut cu sălbăticie prezenta şi un hemopneumotorax, o leziu­ne care s-a soldat cu un şoc hemoragic întrucât a fost înjunghiat şi la nivelul jugularei.

Ieri, în UPU au fost aduşi şapte pacienţi agresaţi, dintre care şase bărbaţi şi o femeie. Bolnavii cu traume craniene au fost direcţionaţi către Spitalul de Neurochi­rurgie.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/medicii-de-la-upu-socati-un-barbat-din-voinesti-e-carne-vie-dupa-o-bataie–34290.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.