spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Teza care dovedeste cum a luat nastere viata pe Pamant

- Advertisement -

In iulie 1970, principalii biologi mondiali s-au intrunit la Pont-a-Mausson pentru a incerca sa determine cum si in ce conditii viata celulara a putut sa se nasca.

Iata, foarte pe scurt, teza generala atmisa, care este cea a fizicienilor Opartin, D Todericiu, Miler, Pavlovskaya si Fox

La inceputul erei terestre, existau numai elemente minerale si gazoase: pamantul, marile si o atmosfera pe baza de oxigen, hidrogen, azot si carbon.

Datorita descarcarilor electrice de foarte mare putere, tinand cont de mediul inconjurator; vulcani in eruptie, radioactivitate, raze ultraviolete, compusii bazici s-au creat spontan: aminoacizii(ADN), baze nucleice, zaharuri simple.

Aminoacizii, sau agentii vietii nu au putut totusi lua nastere decat intr-un mediu apos, respectiv in apa oceanelor care era cu adevarat apa-mama.

In alti termeni, se poate spune ca energia propagata in mediul chimic disponibil, constituit prin materialul planetar, a determinat aparitia moleculelor fundamentale ale vietii.

Creatia proteinelor elementare a fost atunci punctul de plecare al unei organizari celulare din ce in ce mai complexe, ce au ajuns veritabile proteine.

Cei douazeci de amino-acizi ce se cunosc pot forma un numar infinit de structuri, in acelasi mod in care literele alfabetului pot forma un lant infinit de fraze.

Un intreg univers poate decurge din ei, cu conditia sa fie bitezati prin apa-mama din pamantul originar.

Initiatii au avut intotdeauna stiinta de aceasta Cunoastere, mai veche decat Potopul universal.

Aceasta teza, desigur, nu raspunde la toate obiectiile ce s-ar putea formula, dar ea pare sa atinga cel mai aproape adevarul despre nasterea vietii terestre.

Ea ne mai permite sa notam ca “cele patru elemente” de care si-au batut joc rationalistii clasici: pamantul, apa, aerul si focul, corespund exact datelor stiintifice contemporane

Cititi: http://conspiratii.eu/teza-care-dovedeste-cum-a-luat-nastere-viata-pe-pamant/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.