spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Ornamente pentru salata boeuf in spiritul Craciunului

- Advertisement -

Asa cum iti decorezi locuinta cu ocazia Craciunului, trebuie sa tii seama si de masa pe care o organizezi cu ocazia acestei sarbatori si mai cu seama de preparatele pe care le pregatesti. Asadar, cum salata boeuf nu poate lipsi din meniu, este cazul sa o ornezi intr-un mod specific. Iata cateva idei deornamente pentru salata boeuf, care vor transforma masa cu familia intr-o cina cu adevarat speciala.

Ornamente pentru salata boeuf in forma de bradut

Decoratiunile din legume tocate te pot ajuta sa transformi salata ta intr-un adevarat pom de Craciun. Muraturile, boabele de mazare si morcovii pot intruchipa cu succes globuletele si luminitele. Poti pune chiar si o steluta in varful bradului tau, pentru a intra cu adevarat in atmosfera tipica sarbatorilor.

Daca iti plac gogosarii si castravetii murati, nu ezita sa ii transformi in crengute si in stelute pentru bradutul tau…comestibil.

Sursa foto: retetecriminale.ro

Mai e putin pana la miezul noptii, cand Mosul va veni sa iti lase cadouri sub pom? Asteapta-l cu o salata boeuf decorata cu braduti, sigur nu va putea rezista tentatiei de a gusta si el!

Sursa foto: laverainbucatarie.blogspot.ro

Morcovii si castravetii murati iti pot veni in ajutor atunci cand vei orna salata, daca ii vei folosi pentru a realiza lumanarele si un bradut.

Sursa foto: bbenyci.blogspot.ro

Un om de zapada iti va pazi pomul din legume cu strasnicie si nu va lasa pe nimeni sa guste din salata boeuf pana cand masa nu este gata.

Sursa foto: sarbaincaruta.blogspot.ro

Decoratiuni pentru salata boeuf sub forma de oameni de zapada

Un morcov, cateva masline negre, o bucata de gogosar si iata cum o salata boeuf s-a tranformat intr-un om de zapada intr-un timp record.

Sursa foto: culinarbotosani.blogspot.to

Cu putina indemanare si ceva imaginatie, din albusurile oualor poti crea adevarate opere de arta: omuleti de zapada si fulgi de nea pentru salata ta gustoasa.

Sursa foto: tomaaurora.blogspot.ro

Chiar si boabele de piper pot deveni accesorii pentru oamenii de zapada comestibili, atunci cand creativitatea este de partea ta.

Sursa foto: retetegg.blogspot.ro

Confectioneaza si o matura pentru acest personaj de poveste. Pentru aceasta foloseste o bucatica de conopida murata.

Sursa foto: sara-2009.blogspot.ro

Alte moduri de a orna salata boeuf in spiritul Craciunului

Foloseste cateva frunze de patrunjel si bucatele de albus de ou si de muraturi pentru a-ti decora salata boeuf cu manunchiuri de clopotei colorati si veseli.

Sursa foto: forum.7p.ro

Morcovii, gogosarii si castravetii sunt ideali atunci cand vrei sa creezi un decor feeric.

Sursa foto: gourmandine.ro

O salata boeuf ornata cat mai colorat cu putinta va fi cu siguranta mai apetisanta.

Sursa foto: sara-2009.blogspot.ro

Ornamentele pentru salata boeuf pot fi realizate rapid, folosind diverse legume si verdeturi. Foloseste-ti imaginatia pentru a crea diverse decoratiuni si pentru a transforma acest preparat intr-unul tipic sarbatorilor de iarna.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.