spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Legea bugetului de stat pe 2014, publicată în Monitorul Oficial

- Advertisement -

După ce președintele Traian Băsescu a promulgat ieri legea bugetului de stat pe 2014, aceasta a fost publicată azi în Monitorul Oficial.

Ieri, premierul Victor Ponta și ministrul Finanțelor, Daniel Chițoiu, au discutat la Cotroceni cu Traian Băsescu. În urma discuțiilor, președintele a fost de acord să promulge legea bugetului de stat pe 2014.

„Faţă de 2,4 miliarde cât era prevăzut în bugetul de stat ca venituri de pe urma acestei taxe suplimentare, suspendarea aplicării pe termen de trei luni înseamnă 600 milioane lei mai puţin în bugetul de stat. Este o sumă foarte mică în raport cu excesele care sunt în buget şi care pot fi ajustate în foarte multe zone ale bugetului unde sunt bani în exces, fie că vorbim de banii de la ministerul domnului Dragnea, fie că vorbim de excesul de prevedere bugetară la serviciul datorii externe sau minimalizarea unor încasări, cum ar fi cele din taxa pe stâlp”, a declarat aseară Traian Băsescu.

Președintele Băsescu a precizat că speră ca termenul de trei luni, cât este amânată punerea în aplicare a prevederilor referitoare la majorarea accizei pe combustibil, să se prelungească „pentru totdeauna”.

Citiţi mai mult: Legea bugetului de stat pe 2014, publicată în Monitorul Oficial – Criza > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/legea-bugetului-de-stat-pe-2014-publicata-in-monitorul-oficial-1073318-1.html#ixzz2nuTOrQ00
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.