spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Ce fac singuri doi băieți și o fată de 16 ani? Nu o să îți vină să crezi!

- Advertisement -

Trei adolescenți, doi băieți și o fată, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, au ajuns în aceasta după-amiază, la Spitalul de Copii din Timișoara, în comă alcoolica, după ce s-au îmbătat, singuri, în camera căminului unde erau cazați.

Tot mai multi elevi consuma in exces alcool

Elevii s-au îmbătat cu țuică și bere, cumpărate de unul dintre băieți.

Potrivit medicului Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii din Timișoara, ”adolescenții au ajuns la spital în coma alcoolică superficială ( de gradul I), stare din care au ieșit abia după câteva ore.În acest moment ei nu mai sunt în coma, dar rămân internați 48 de ore, pentru supravegherea evoluției stării lor”, a spus Gafencu.

Tinerii au ajuns la spital după ce au fost descoperiți de colegi care au alarmat personalul medical al internatului, și au apelat 112. Conducerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș a declanșat o anchetă, pentru a stabili circumstanțele în care copiii au reușit să introducă alcool în internat.

Autor:  Georgeta Petrovici

Citiţi mai mult: Ce fac singuri doi băieți și o fată de 16 ani? Nu o să îți vină să crezi! – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ce-fac-singuri-doi-baieti-si-o-fata-de-16-ani-nu-o-sa-iti-vina-sa-crezi-1073215.html#ixzz2nuSqWPam
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.