spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Inspectorii Antifraudă au dat amenzi de 280.000 de lei comercianților din Bazarul Sucevei

- Advertisement -

Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Suceava a organizat în cursul zilei de ieri o acţiune de control de amploare în Bazarul din lunca Sucevei, comercianţii verificaţi fiind amendaţi cu aproape 300.000 de lei (trei miliarde de lei vechi). Încă de la primele ore ale dimineţii, 44 de inspectori antifraudă au descins în Bazar, verificând 35 de societăţi comerciale. De precizat că imediat după ce inspectorii au intrat în Bazarul Sucevei, mai mulţi comercianţi şi-au închis chioșcurile şi au fugit din calea controalelor. Din informaţiile pe care le avem, valoarea totală a amenzilor aplicate de inspectorii antifraudă la cele 35 de societăţi comerciale se ridică la suma 280.000 de lei. În urma controalelor, inspectorii au confiscat 116.000 de lei, reprezentând mărfuri fără documente legale şi sume pentru care comercianţii nu aveau justificare. În acelaşi timp, şase firme care îşi desfăşoară activitatea în Bazarul Sucevei au fost închise deoarece nu aveau sau nu foloseau casele de marcat.

De verificările Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală nu vor scăpa nici comercianţii care şi-au închis chioşcurile în momentul în care inspectorii au început controlul în Bazar. Astfel, inspectorii antifraudă au sigilat depozitele cu mărfuri a opt societăţii comerciale, urmând ca verificările la aceste firme să fie făcute în perioada imediat următoare. Controlul de ieri din Bazar a fost coordonat de şeful Direcţiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava, Cosmin Georgescu, la acţiune participând şi Ionuţ Vartic, şef serviciu în cadrul acestei instituţii.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-12-18/Inspectorii-Antifrauda-au-dat-amenzi-de-280000-de-lei-comerciantilor-din-Bazarul-Sucevei#ixzz2nuGm0JPn

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.