spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Zgonea: Retrimitem la comisie legea amnistierii. PLUS: Vă rog frumos să ne scuzați că iarna, în România, seara începe la 16.45

- Advertisement -

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat că legea aminstierii va fi retrasă din plen și retrimisă la comisii. Legea va rămâne în dezbatere publică până pe 1 februarie.

Acesta a fost iritat de întrebările jurnaliștilor despre lipsa de transparență cu care au fost votate în Comisia juridică modificările la Codul Penal. Când presa a insistat să afle de ce discuțiile au avut loc lunea trecută, seara, Zgonea s-a zburlit: „Vă rog frumos să ne scuzați că iarna, în România, seara începe la 16.45. Când nu lucrăm, nu e bine. Când lucrăm, nu e bine”.

Acesta a mai declarat că de când este președinte al Camerei Deputaților, a luat mai multe decizii importante pentru statul de drept „decât toți președinții puși de Traian Băsescu la Camera Deputaților”.

Citiţi mai mult: Zgonea: Retrimitem la comisie legea amnistierii. PLUS: Vă rog frumos să ne scuzați că iarna, în România, seara începe la 16.45 – Parlament > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/zgonea-retrimitem-la-comisie-legea-amnistierii-plus-va-rog-frumos-sa-ne-scuzati-ca-iarn-1072706.html#ixzz2nd1sY9uW
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.