spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Îşi vor face Crăciunul în spital după ce au vrut să-şi repare casa

- Advertisement -

Doi bărbaţi îşi vor petrece sărbătorile în pat, din cauza leziunilor pe care le-au dobândit după ce au căzut de la 8-9 metri înălţime.

Ieşenii s-au urcat pe scară ca să repare acoperişul unui bloc, respectiv hornul casei, însă nu au mai apucat să-şi ducă planurile la bun sfârşit pentru că unul dintre ei şi-a fracturat şoldul stâng, iar celălalt coloana vertebrală.
În cursul după-amiezii de sâmbătă, un bărbat de 33 de ani, din Tătăruşi, a căzut de de pe acoperişul unui bloc din Paşcani în timp ce încerca să acopere cu tablă crăpăturile acestuia. Colegii lui au anunţat serviciul de Ambulanţă, care l-a preluat şi adus direct la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, fără să se oprească la Spitalul Municipal din Paşcani, întrucât starea pacientului era gravă. „Căzătura a fost cam de pe la nivelul etajului al doilea. Impactul i-a provocat o luxaţie de şold şi câteva contuzii toraco-abdominale. După primul ajutor din Unitatea de Primire Urgenţe, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie“, a declarat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenţă. Până la ora actuală, la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) din Iaşi nu a fost depusă nicio sesizare cu privire la acest caz. „Cel mai probabil vom fi anunţaţi luni de către spital sau de către angajator. Deocamdată nu a fost primită nicio informaţie în legătură cu situaţia prezentată. Dacă el lucra cu acte în regulă, cu siguranţă vom primi luni înştiinţare, dar dacă presta servicii la negru, cum se întâmplă în astfel de cazuri, situaţia nu va mai fi denunţată“, a precizat George Tanasievici, şef de serviciu la ITM. Tot în weekendul trecut, un tânăr de 23 de ani din Iaşi a căzut de pe o scară cu care voia să se urce pe casă pentru a curăţa hornul de funingine. Bărbatul a alunecat de pe trepte şi a căzut de la şapte metri, lovindu-se în zona lombară a coloanei. El este acum în afara oricărui pericol şi se află internat în Spitalul de Neurochirurgie.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/isi-vor-face-craciunul-in-spital-dupa-ce-au-vrut-sa-si-repare-casa–33711.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.