spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Riscă să-şi piardă vederea după un pumn în ochi. A fost plin la UPU cu bătuţi

- Advertisement -

Un bărbat din judeţul Iaşi riscă să-şi piardă vederea şi altul să nu-şi mai poată folosi piciorul drept după ce s-au bătut cu sătenii lor. Patru persoane din judeţul Iaşi au fost aduse la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon“ cu ambulanţele din cauza loviturilor pe care le-au primit. Cei patru agresaţi sunt acum stabili, în afara oricărui pericol, iar medicii subliniază că evoluţia lor va fi favorabilă. Primul pacient sosit cu capul spart şi cu răni în zona abdominală, respectiv la nivelul feţei a fost un bărbat din satul Balş, în vârstă de 74 de ani. „El se bătuse cu un vecin de al său care i-a tras un pumn în ochi şi astfel bătrânul a fost diagnosticat cu o luxaţie de cristalin, cu riscul de a-şi pierde vederea“, a precizat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenţă. Pentru continuarea investigaţiilor şi stabilirea tratamentului bărbatul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie. În aceeaşi unitatea medicală a fost trimis şi un tânăr din Oţeleni care după ce a băut bine s-a luat la harţă cu prietenii de pahar. Bărbatul s-a ales cu capul spart şi cu răni la nivelul coloanei vertebrale, răni care i-au imobilizat piciorul drept. „Tânărul de 23 de ani a fost adus în UPU în stare profundă de ebrietate. El avea un traumatism-cranio cerebral, mai multe contuzii la nivelul bazinului şi un traumatism vertebro-medular din cauza căruia acuza că nu-şi mai simte piciorul drept“, a mai adăugat dr. Gabriel Perianu.
După o bătaie în barul satului, un alt bărbat din judeţul Iaşi a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie din cauza traumatismelor severe pe care le-a suferit la nivelul capului, coloanei şi al toracelui. Bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost adus cu multiple contuzii obţinute prin agresiune. „El a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral, unul toraco-abdominal, altul vertebro-medular şi încă unul cervico-dorsal“, a explicat medicul de gardă. Specialiştii de la UPU s-au confruntat zilele trecute şi cu o tentativă de sinucidere cu clor, după ce o femeie din Coada Stâncii a băut din sticla cu Ace pentru a se răzbuna pe soţul care o băutuse. „Din cauza unor divergenţe în familie, femeia de 46 de ani a băut mult alcool şi apoi a înghiţit clor ca să se sinucidă. Ea este internată acum pe secţia de Toxicologie, a trecut peste etapă mai dificilă, iar prognostic în acest moment este favorabil“, a conchis dr. Gabriel Perianu.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/risca-sa-si-piarda-vederea-dupa-un-pumn-in-ochi-a-fost-plin-la-upu-cu-batuti–33710.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.