spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Punctaj PSD: ce fumigene lansează social-democraţii ca să nu se vorbească despre super-imunitate şi legea amnistierii

- Advertisement -

Potrivit punctajului de ieri destinat social-democraţilor, evenimentele de marţi din Parlament nu există. Niciun cuvânt despre supra-imunitatea parlamentarilor, legea amnistierii şi graţierii.

În schimb, aşa cum veţi citi mai jos, social-democraţii sunt învăţaţi să conducă discuţia înspre subiectul casei din Mihăileanu a lui Traian Băsescu, terenul achiziţionat de Ioana Băsescu, terenurile Elenei Udrea sau afacerile iubitului Ioanei Băsescu.

CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS PENTRU A VEDEA DOCUMENTUL INTEGRAL

În primul rând, temători că afirmaţia şefului statului privind dizolvarea Parlamentului şi-ar putea găsi adepţi, social-democraţii sunt învăţaţi cum să demonteze ideea preşedintelui Traian Băsescu.

Apoi, social-democraţii încearcă să readucă în atenţia publică subiectul casei din Mihăileanu, care a mai apărut şi în timpul suspendării şefului statului din vara lui 2012, dar şi subiectul creditului obţinut la CEC de Ioana Băsescu şi implicarea şeful statului în facilitarea obţinerii creditului.

În ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, pesediştii trebuie să spună că fostul ministru a minţit atunci când a spus că nu mai cumpără cele 80 de hectare de teren. De fapt, Elena Udrea a afirmat că se gândea să nu mai achiziţioneze alte terenuri, nu să renunţe la cele 80 de hectare.

Şi iubitul Ioanei Băsescu apare în punctajul PSD, social-democraţii fiind învăţaţi să spună că acesta „a obţinut retrocedarea unui teren de 1 milion de euro şi a fost despăgubit cu o valoare înzecită”.

În  plus, social-democraţii trebuie să se laude cu colectările ANAF( deşi rectificarea bugetară negativă din octombrie s-a produs din cauza veniturilor sub aşteptări colectate de ANAF) şi cu faptul că preţul energiei electrice penntru irigaţii va scădea cu 30% anul viitor.

Autor:  Andreea Udrea

Citiţi mai mult: EXCLUSIV EVZ. Punctaj PSD: ce fumigene lansează social-democraţii ca să nu se vorbească despre super-imunitate şi legea amnistierii – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-punctaj-psd-ce-fumigene-lanseaza-social-democratii-ca-sa-nu-se-vorbeasca-de-1072492.html#ixzz2nX4K1iRg
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.