spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Mitingul Mișcării Populare. Peste 1.000 de oameni au protestat în Piaţa Victoriei: Aceşti BOLŞEVICI trebuie să plece!

- Advertisement -

Fundația Mișcarea Populară a organizat o acțiune de protest în Piața Victoriei faţă de modul în care parlamentarii USL au modificat Codul Penal. Peste 1.000 de oameni au cerut demisia lui Victor Ponta şi a guvernului USL.

UPDATE 5. Liderul Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu le-a spus celor prezenţi că vocea lor este „a celor care sunt oprimaţi de această guvernare bolşevică” și i-a îndemnat să protesteze zilnic, pentru că „aşa nu se mai poate”.

„Schimbare, schimbare pentru toată lumea, unitate și putere. Vocea noastră să se audă în cele 20 de milioane de români. Așa nu se mai poate, aceste cuvinte  trebuie să se audă în toată ţara. A pierit sămânţa oamenilor curajoşi? A pierit sămânţa oamenilor drepţi? A pierit sămânţa oamenilor curaţi?Luptăm pentru noi ori pentru copiii noștri?”, i-a întrebat MRU pe cei adunați în piață, răspunsul acestora fiind de fiecare dată „Nu”.

Advertisement

UPDATE 4. Protestatarii cer demisia guvernului Ponta și scandează împotriva Parlamentului și a USL: „Ponta Victor Viorel, o rușine la Bruxelles”, „Vrem dreptate, nu superimunitate”, „PCR nu a murit, USL l-a moștenit”.

UPDATE 3. Eugen Tomac a ajuns în Piața Victoriei, unde a cerut, la rândul său demisia guvernului condus de Victor Ponta: „Aceşti bolșevici trebuie să plece! USL trebuie să înțeleagă că România nu e a lor, este a tuturor. Imaginați-vă cum ar fi îngenuncheat USL-ul România dacă nu ar fi fost președintele Traian Băsescu la Cotroceni”.

UPDATE 2. La miting sunt așteptați și președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, și Cristian Preda, precum și liderul Forței Civice, Mihai RĂzvan Ungureanu.

UPDATE 1. Sute de oameni s-au adunat în jurul prânzului în Piața Victoriei, unde scandează împotriva guvernului USL și cer demisia guvernanților.

„Cu un mesaj ferm, s-a umplut paharul, minciun, hoția și prostia duc în prăpastie România. Ultima dovadă că tot ce vor e să-și asigure superimunitate. Să ne imaginăm ce s-ar fi întâmplat dacă președintele Băsescu nu era acolo, DNA, ANI nu erau acolo. Singura speranță a rămas strada”, a declarat președintele Fundației Mișcarea Populară, Marian Preda.

„Prin modificările aduse Codului Penal, USL continuă obiectivele loviturii de stat de anul trecut, intenţionând în mod vădit să pună sub control justiţia, instituţiile mas-media, să diminueze capacitatea instituţiilor create cu greu, precum ANI şi DNA, de a face faţă corupţiei şi abuzurilor pe care le fac oamenii politici”, se arată în comunicatul Mișcării Populare.

Autor:  Mircea Marian Ana-Maria Adamoae

Citiţi mai mult: Miting de protest al Mișcării Populare, sâmbătă, de la ora 12 – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/miting-de-protest-al-miscarii-populare-sambata-de-la-ora-12-1072332.html#ixzz2nSDpcMuS
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.