spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Mama Andreei Marin, retrogradată în funcţie după articolul din „Ziarul de Iaşi“

- Advertisement -

Şefa Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Populaţiei a fost retrogradată. Plenul Con­siliului Judeţean va discuta astăzi transferul Re­natei Marin, directoarea DJEP la Direcţia Locală de Evidenţă a Persoanei, într-o funcţie inferioară. Astfel, pe 9 decembrie, directorul DLEP, Marius Bodoga, a cerut conducerii CJ transfe­rul Renatei Marin „în in­teresul serviciului, în ca­drul DLEP, pe funcţia pu­blică de conducere de şef serviciu Stare Civilă, înce­pând cu data de 16 decembrie“. Renata Marin şi-a dat acordul pentru transfer în aceeaşi zi, chiar înainte ca solicitarea lui Bodoga să ajungă la CJ. Transferul Re­natei Marin la DLEP ca simplu şef de serviciu survine la două săptămâni după ce „Ziarul de Iaşi“ a prezentat situaţia de conflict de in­terese în care s-a aflat aceasta timp de trei ani.

CITIŢI ŞI: Ce magie cu bani a făcut mama vitregă a „zânei“ Andreea Marin, pe spatele CJ Iaşi (FOTO)

Astfel, Marin şi-a înfiinţat în 2011 o PFA prin intermediul căreia invita pe primari şi pe alţi funcţionari publici să cum­pere ghiduri şi CD-uri sau să participe la dezbaterile pe care le organiza pe teme de stare civilă. Situaţia era cu atât mai gravă cu cât o parte a invitaţiilor şi adreselor trimise de Renata Marin nu purtau ştampila PFA, ci antetul şi ştampila Con­siliului Judeţean. Mai mult, una dintre persoanele de contact din partea PFA era chiar o subordonată a Renatei Marin din DJEP. Activitatea paralelă cu cea oficială i-a adus Renatei Marin venituri de aproximativ 27.000 lei în ultimii trei ani.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/mama-andreei-marin-retrogradata-in-functie-dupa-articolul-din-a-ziarul-de-iasia–33283.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.